Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencilere Ücretsiz Çorba-Ekmek

Üniversite Öğrencilere Ücretsiz Çorba-Ekmek


İlkadım Belediyesi tarafından hayata geçirilen çorba-ekmek projesiyle üniversite öğrencileri sıcak bir çorba içerek güne başlıyor.

Canik ilçesinde bulunan sanayide çalışan çıraklara ve Atakum ilçesindeki üniversitede okuyan öğrencilere her gün ücretsiz olarak çorba ve ekmek dağıtan İlkadım Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunuyor.

İki yıl boyunca hem sanayide hem de üniversite çırak ve öğrencilere sosyal belediyecilik anlayışıyla güven ve yaşam hizmeti sunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, OMÜ'de ücretsiz olarak dağıtılan çorba ekmek standında öğrencilerle bir araya geldi. OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Suat Ortahisar, Başkan Yardımcısı Burhan Taş ve Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç'in eşlik ettiği buluşmada üniversite öğrencileriyle bir arada olan Başkan Demirtaş, elleriyle çorba ikramında bulundu.

Haberin tamamı için tıklayınız.

Böylesine güzel ve düşünceli hareketin diğer tüm belediyelere örnek olmasını diliyoruz. Tebrikler ve Teşekkürler İlkadım Belediyesi

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.