Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Medya Birliği 1.Yaşında!

Üniversite Medya Birliği 1.Yaşında!



Üniversite Medya Birliği, yeni dönem açılış toplantısını 28 Eylül Pazar gün Boğaziçi Üniversitesi İbrahim Bodur Oditoryumu'nda gerçekleştirdi.
Üniversitelerin iletişim kulüplerini ve medya topluluklarını tek çatı altında birleştirip, ortak işler üretilmesini sağlayan bir kuruluş olan Üniversite Medya Birliği, 20 üniversite kulübünün ortaklığıyla Ekim 2013’te Boğaziçi Üniversitesi’nde kurulmuştu. Kuruluşundan bu yana birçok üniversitede etkinlikler organize eden Üniversite Medya Birliği bir sene içinde 45 üniversitede yer alan bir yapı haline geldi. Medyaya ilgili üniversitelilerin buluşma noktası olan Üniversite Medya Birliği, yeni dönemin açılışını 28 Eylül’de Boğaziçi Üniversitesi İbrahim Bodur Oditoryumu'nda gerçekleştirdi. Yeni dönem açılışında Üniversite Radyo Birliği ve Üniversite Modası projeleri ve yeni dönem yapılanması tanıtıldı.

Üniversite Medya Birliği Yönetim kurulu başkanı Atakan Şeniz açılış konuşmasında , yeni yapılanmalar hakkında bilgi verirken, ekip direktörleri de ileriye dönük planlarını anlattı. İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof.Dr. Seçkin Dindar Danışma Kurulu’nu temsilen yaptığı konuşmasında, ÜMB gibi bir genç oluşumun içinde olmaktan gurur duyduğunu ve elinden gelen her türlü imkanı sağlayacağını aktardı. Toplantıya katılan danışma kurulu üyesi Dr. Fahri Furat Üniversite Medya Birliğinin uluslararası mecrada yer almasının önemine dikkat çekti. Magazin Gazetecileri Derneği Başkan Yardımcısı Okan Sarıkaya ise iş ortaklığı ile ilgili bilgi vererek, ÜMB ile beraber çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.