Öğrenci Kariyeri Banner

Uludağ Öğrencilerine Ücretsiz Online Platform!

Uludağ Öğrencilerine Ücretsiz Online Platform!
Türkiye'nin tartışmasız en büyük online eğitim platformlarından biri olan Vidobu 'dan Uludağ Üniversitesi öğrencileri fırsat. Yıllık üyelik paketleri 240TL'den başlayan platformu Uludağ Üniversitesi öğrencileri ücretsiz olarak kullanabilecek. Tek bir şart var! O da bunu ne kadar istediğinizi göstermek :) 1 ay boyunca okulunuzda siteyi kullanma oranınız ölçülecek ve buna karşı Vidobu'nun bu yatırımı yapıp yapmayacağı kararlaştırılacak. Kısacası laptoplarınızı, telefonlarınızı kapınız hızlıca kütüphanenize koşun! Kütüphane üzerinden bağlanacağınız internet bağlantısı sayesinde sisteme ücretsiz olarak erişim sağlayabileceksiniz. Tek başınıza da koşmayın arkadaşlarınızı da yanınıza alın :))

Eğitim olarak neler mi var? Şimdi uzun uzun saydırmayın Kişisel Gelişim'den Ofis Programlarına, Photoshop Programlarından, İngilizce Eğitimlerine kadar 9.800'den fazla video bulunuyor :)

Eğitime ücretsiz olarak giriş yapabileceğiniz adres:
https://www.vidobu.com/edu/uludag

Bu adresten ücretsiz faydalanabilmeniz için okul kütüphanenizde bulunmanız gerektiğini tekrar hatırlatalım :)

dersler

vidobu

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.