Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'nin En Prestijli Vaka Analizi Yarışması All Rounder Boğaziçi Üniversitesi'nde!

Türkiye'nin En Prestijli Vaka Analizi Yarışması All Rounder Boğaziçi Üniversitesi'nde!
TÜRKİYENİN EN PRESTİJLİ VAKA ANALİZİ YARIŞMASI ALL ROUNDER BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ’NDE!

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından en çok tercih edilen kişisel gelişim ve kariyer kulüplerinden biri olan BÜYAK, öğrenci kulüpleri arasında Türkiye’nin en prestijli vaka analizi yarışmasını düzenliyor.

Katılımcılara iş hayatında karşılaşabilecekleri 5 farklı tarzda vaka analizi çalışması yapma fırsatı sunan All-Rounder, 2019 yılında 22-23-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Yarışmaya katılım dört kişilik takımlar şeklinde oluyor. Ön eleme sonrasında 25 takım toplamda 100 kişi yarışmaya katılmaya hak kazanıyor. Yarışmaya hak kazanan 100 kişiye pazarlama vakaları internet üzerinden gönderilerek yarışma başlatılıyor. Sonrasında finans, satış, strateji ve iş dünyası simülasyonu oyunu roundları sonunda en çok puan toplayan takım Türkiye’nin All Rounder’ı sıfatını alarak büyük ödülleri almaya hak kazanıyor. Yarışma, iş dünyasında öğrencilerin karşılaşacağı mülakatlara deneyim sağlanması açısından karma vaka çözümleri içeriyor.

AR AFİŞ

Ödüller:

1.Takım: 5.000TL

2.Takım: 2.500TL

Son başvuru: 26 Ekim 2019!

Hemen Başvuru için TIKLAYIN!

Detaylar için bizi @allrounder.buyak instagram sayfamızdan takip et!

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.