Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'de İlk iPhone 6s Alan Olmak

Türkiye'de İlk iPhone 6s Alan Olmak
iphone-ilk-müşteri.jpg
Apple'ın Eylül ayında tanıttığı iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri bugün Türkiye'de satışa sunuldu.



Apple Store Zorlu Center'daki ilk iPhone 6s müşterisi, Balıkesir’den gelen Engin Kahraman oldu.

[ad name="Google Adsense"]

Dün akşam saat 18:00’de Balıkesir'den yola çıkıp sabah 03:00’da Apple Store Zorlu Center'da sıraya giren Engin Kahraman iPhone 6s Plus Gold modelini tercih etti.

YENİ iPHONE FİYATLARI

iPhone 6s'in (4.7 inç) 16 GB'lık modeli 3.099 lira, 64 GB'lık modeli 3.499, 128 GB'lık modeli ise 3.899 liralık fiyatla satışa sunuldu.

iPhone 6s Plus'ın (5.5 inç) 16 GB'lık modeli ise 3.499 lira, 64 GB'lık modeli 3.899 lira, 128 GB'lık modeli ise 4.299 liralık etiketle raflardaki yerini aldı.

iPHONE 6S VE iPHONE 6S PLUS'IN ÖZELLİKLERİ

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus tasarımsal olarak iPhone 6 ile aynı. Akıllı cihaz yeni bir renk seçeneği ile geliyor. Yeni iPhone'da sunulan yeni renk seçeneği Rose Gold oldu.

YENİ iPHONE 3D TOUCH İLE GELİYOR

Yeni iPhone modellerinde '3D Touch' (3 boyutlu dokunuş)  adı verilen bir özellik yer alıyor.

Bu uygulama sayesinde kullanıcıların ekrana yaptıkları dokunuşların baskı gücünü algılayabilen cihaz, kullanıcıların bu yolla kısa yol oluşturmalarına imkan sağlayacak.

Yeni iPhone modellerinde 3'üncü nesil A9 işlemci bulunacak. A9 akıllı cihazın grafik birimini yüzde 90 oranında artıracak.

iPHONE 6S'İN KAMERASI KAÇ MEGAPİKSEL?

iPhone 6'da 8 megapiksellik bir kameraya yer veren Apple, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ta 12 MP iSight kameraya yer verdi.

Bu kamera 4K video çekilmesine imkan sağlıyor. Yeni modellerin ön kamerası ise 5 MP çözünürlüğünde. 'Live Photos' (Canlı Fotoğraflar) ismi verilen yeni özellik ile de 3D Touch kullanarak fotoğrafı hareket ettirebiliyorsunuz.  Buna ilaveten yeni iPhone'lar 2'nci nesil Touch ID ile geliyor.

Kaynak: NTV


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.