Öğrenci Kariyeri Banner

''Türkiye ve Dünyada Kadının Ekonomideki Yeri'' TEB İle İTÜ'de!

''Türkiye ve Dünyada Kadının Ekonomideki Yeri'' TEB İle İTÜ'de!
Destekçisi olduğumuz Women in Business etkinliğinde çeşitli markalar tarafından önemli konular ele alınacak. Etkinliğin başlangıç oturumunda ise TEB Kadın Bankacılığı Yöneticisi Sara Hepşen yer alacaktır. Oturumda ''Türkiye ve Dünyada Kadının Ekonomideki Yeri'''ni anlatacak olan Sara Hepşen kimdir?

Sara Hepşen Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisiyken 2008 yılında kariyerine şubede gişe görevlisi olarak başladı.
3 yıl boyunca şube içerisinde gişe ve operasyonun yanı sıra pazarlama fonksiyonlarına destek sağlayarak, mezun olduktan sonra 2011 yılında MT olarak KOBİ Bankacılığı İş ve Sinerji Geliştirme Departmanı’ndaki göreviyle Türk Ekonomi Bankası (TEB) ailesine katıldı.

4 yıl boyunca KOBİ Bankacılığı’nın KOBİ’lere sunduğu KOBİ Akademi, KOBİ Danışmanları gibi finansal olmayan hizmetlerin yönetiminde sorumlu olarak görev yaptı.

2015 yılında Türkiye’nin ilk Kadın Bankacılığı Departmanı’nın kurulmasıyla birlikte, tüm Türkiye’deki kadın işletme sahiplerinin finansal ve finansal olmayan ürün ve hizmetlerle güçlenmelerine destek olan projelerin hayata geçirilmesi ve yönetiminden sorumlu Kadın Bankacılığı Yöneticisi olarak kariyerine devam etmektedir.

Etkinlik sayfası için tıklayın

TEB Kariyer Sayfaları
TEB Kariyer | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin

women_in_business_etkinligi

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.