Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'de Bir İlk: iPhone 15 Teslimatları Helikopterle Yapıldı!

Türkiye'de Bir İlk: iPhone 15 Teslimatları Helikopterle Yapıldı!

Apple'ın 12 Eylül'de tanıtımını yaptığı iPhone 15 serisi bugün itibarıyla satışa sunuldu. Teknolojiseverler gece saatlerinden itibaren mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ancak, bekleyenleri şaşırtan bir olay yaşandı.

iPhone 15'leri Helikopter İle Getirdiler!

iPhone 15 serisinin Türkiye'de satışa sunulacak olması, mağazalar önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldy. Gecenin en büyük olayı ise iPhone 15 teslimatlarının helikopterle yapılmasıydı. Mağaza önünde bekleyen vatandaşlar durumu şaşkınlıkla karşıladı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın iPhone 15 serisi bugün itibarıyla Türkiye'de de resmi olarak satışa sunuldu. Durum böyle olunca Apple hayranları, gece yarısından itibaren mağazalara akın ettiler. Bazı mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştu. Bir firmanın iPhone 15 teslimatlarını helikopterlerle yapması ise gündem oldu.

Apple'ın piyasaya sürdüğü ürünler tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ilgiyle takip edildi. İnsanlar, iPhone 15'e sahip olmak için gece uyumadan mağazaların önünde nöbet tuttu. iPhone 15 için saatler boyunca bekleyen vatandaşlar bu durumdan rahatsızlık duymazken, bazıları ise duruma tepki gösterdiler.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.