Öğrenci Kariyeri Banner

Turkcell'den Ücretsiz İngilizce Eğitimi

Turkcell'den Ücretsiz İngilizce Eğitimi



Kısa bir süre önce dijitalleşerek sahip olduğu bilgi birikimini ve dünyanın önde gelen eğitim kuruluşlarının içeriklerini milyonların erişimine açan Turkcell Akademi, şimdi de dünyanın önde gelen dil öğrenme platformlarından Papagei ile çok önemli bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği sayesinde 35 milyon Turkcell’li ücretsiz olarak Papagei’nin yenilikçi dil öğrenme çözümlerine Turkcell Akademi üzerinden erişerek, bilgi düzeyine göre İngilizce öğrenebilecek, dilini geliştirebilecek ve seviye sınavlarına girebilecek.

  • Dijitalleşerek dünyanın bilgisini milyonların erişimine açan Turkcell Akademi, dünyanın önde gelen dil öğrenme platformlarından Papagei ile işbirliğine giderek, 35 milyon Turkcell’liye İngilizce eğitimler sunmaya başladı. 



  • Bu işbirliği ile birlikte, 10.000’in üzerinde orijinal video ve 32.000’i aşkın interaktif alıştırmaya, kişisel bilgisayar, tablet ve akıllı telefon ile ulaşılabiliyor.


Kısa bir süre önce dijitalleşerek sahip olduğu bilgi birikimini ve dünyanın önde gelen eğitim kuruluşlarının içeriklerini milyonların erişimine açan Turkcell Akademi, şimdi de dünyanın önde gelen dil öğrenme platformlarından Papagei ile çok önemli bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği sayesinde 35 milyon Turkcell’li ücretsiz olarak Papagei’nin yenilikçi dil öğrenme çözümlerine Turkcell Akademi üzerinden erişerek, bilgi düzeyine göre İngilizce öğrenebilecek, dilini geliştirebilecek ve seviye sınavlarına girebilecek.

İngilizce öğrenmek isteyenler kaliteli içerik arayışında…

Turkcell Akademi Direktörü Banu İşçi Sezen, “Turkcell Akademi’yi bundan 2 ay önce ‘dünyanın bilgisini milyonlara 7 gün 24 saat sunma’ hedefiyle dijitalleştirdik. Sadece kendi bilgi birikimimizi değil, dünyanın önde gelen eğitim kuruluşlarıyla birlikte çalışarak bu alandaki en üst düzey içeriği Türkiye’deki profesyonellerin ve gençlerin ihtiyaçlarına uygun ve tamamen Türkçe olarak geliştirdik. Lansman sırasında kendimizi sürekli yenileme ve geliştirme isteğimizi dile getirmiştik. Profesyoneller, çalışanlarına kişisel gelişim imkânı sunmak isteyen şirketler, gençler, öğrenciler… Tam anlamıyla herkes bu platformda kendini geliştirmek istediği alanda içerikler bulabiliyor. Müşterilerimizi dinlediğimizde hep İngilizce öğrenme isteğinin ve bu konuda kaliteli içerik arayışının yoğun olduğunu gördük. Türkiye’de yılda ortalama 100 milyon TL İngilizce eğitimlerine harcanırken, biz Turkcell olarak müşterilerimize bu imkanı ücretsiz olarak sunuyoruz. Talebi karşılamak üzere dünyanın bu konuda en önemli platformu Papagei ile bir işbirliği geliştirdik. Artık tüm Turkcell’lilere İngilizce’yi güvenilir bir kaynaktan ve çok etkili bir öğrenme metoduyla sunuyoruz. İçeriğimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Papagei Genel Müdürü Jan Oßenbrink ise, “Turkcell, Turkcell Akademi ile dijital eğitim alanında çığır açarak çok önemli bir adım atıyor ve her zaman her yerden ulaşılabilir eğitimler sunuyor. Biz de Papagei olarak, eğitim dünyasını değiştirebilmekten ve deneyimlerimizi Turkcell ile birlikte Türkiye’ye taşıyabilmekten dolayı gurur duyuyoruz” sözleriyle işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

En fazla videoya sahip eğitim portalı

Papagei, 10 bini aşkın video içeriği ile dünyada en fazla video içerik sunan dil öğrenme  portalı olma özelliğine sahip. Kendi alanında uluslararası pek çok ödülü bulunuyor. Portaldaki 32 bini aşkın interaktif alıştırmaya, kişisel bilgisayar, tablet ve akıllı telefon aracılığıyla ulaşılabiliyor. Papagei’nin “Video Limbic Learning System” adını verdiği yöntem sayesinde dil öğrenme süresi kısalıyor. En yeni nörobilimsel bilgileri temel alarak, ilgi çekici eğitimleri interaktif videolu dil kurslarına dönüştüren Papagei, böylece eğitimdeki başarı ortalamasını da yükseltiyor. Papagei’nin online öğrenme çözümlerinde “izlemek, işitmek, okumak” eş zamanlı olarak devreye giriyor ve eğitimin kalıcı olmasını sağlıyor. Papagei, hem kişinin kendi kendine öğrenmesi için antrenmanlar (videolu kurslar) hem de dil eğitmenleri ile çevrim içi sınıf antrenmanlar (çevrim içi okul) sunuluyor.

Turkcell’lilere özel içerikler

Turkcell Akademi’de tüm eğitimler 35 milyon Turkcell’liye açık ve ücretsiz. Turkcell’lilerin web sitesine üye girişi yapmak için Turkcell’lilerin 2222’ye SIFRE yazıp göndermeleri ve gelen şifreyi kullanmaları yeterli oluyor.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.