Öğrenci Kariyeri Banner

Türk Kardiyoloji Derneği 2017-2018 Burs Başvurusu!

Türk Kardiyoloji Derneği 2017-2018 Burs Başvurusu!
Türk Kardiyoloji Derneği, devlet üniversitelerinin son dönem tıp dersleri not ortalaması 70 veya üstünde olan, maddi olanakları kısıtlı Türk vatandaşı Tıp Fakültesi öğrencilerine karşılıksız burs verecektir.

Burs süresi bir yıldır. Burs koşullarını koruyan öğrencilerin bursları her yıl yeniden uzatılır. Bunun için gereken belgeleri (transkriptleri her yıl sonunda ve eğer aile koşullarında değişiklik olduysa bu değişiklikleri 1 hafta içinde) TKD’ye iletmeyen bursiyerin bursu kesilir. Doğru olmayan beyanda bulunan öğrencinin bursu kesilir.

Her fakülte için – öğrenci sayısı esas alınarak - en az 1 kontenjan ayrılmasına gayret edilecektir.

Aday öğrencilerin dolduracakları başvuru formunu ve eklenmesi gereken belgeleri (transkript, vukuatlı nüfus kayıt örneği, anne ve babanın maaş bordrosu, anne ve/veya baba çalışmıyorsa SGK’dan kayıtları olmadığına dair belge, vergi levhası, ailenin oturduğu evin kira kontratı vb.) en geç her yılın 30 Eylül‘üne kadar Türk Kardiyoloji Derneği adresine elden teslim etmeleri veya postayla ulaştırmaları gerekmektedir. Süresinde ulaşmayan belgeler dikkate alınmayacaktır.

Görüşme için davet edilecek adayların geliş-dönüş otobüs ya da tren ücreti ve öğle yemeği TKD tarafından karşılanır.

Özel tıp fakültelerinde okuyan öğrencilerin, disiplin cezası alanların, başka bir kuruluştan burs alanların ve TKD Yönetim Kurulu üyeleriyle birinci veya ikinci derecede akrabalık ilişkisi bulunanların burs başvuruları kabul edilmez.

Burs başvuru formu için ilgili belgeyi indirebilirsiniz.

Kaynak

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.