Öğrenci Kariyeri Banner

TOG Ara Sınıf Burs Başvuruları Başladı

TOG Ara Sınıf Burs Başvuruları Başladı
Toplum Gönüllüleri Vakfı, sosyal sorumluluk bilincini geliştirmeye açık, Toplum Gönüllüleri’nin çalışmalarına katkıda bulunmaya istekli, maddi desteğe ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerine burs olanağı sunmaya devam ediyor.

 

TOG Gençlik Bursları ara sınıf üniversite öğrencileri için burs başvuruları başladı. Başvuru yapan adaylar arasından belli sayıda adayla burs mülakatı yapılacaktır. Mülakatların Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. http://burs.tog.gen.tr/web/ adresinden on-line olarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurular 10 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecektir. Bu bursa sadece TOG gönüllüsü üniversiteli gençler başvurabilir. Formu lütfen kendiniz doldurunuz. Formda yazılan tüm alanların doldurulması zorunludur. Forma girmiş olduğunuz bilgilerin doğruluğu ile ilgili ortaya çıkabilecek herhangi bir çelişkide başvurunuz iptal olacaktır.

Hazırlığı bitirip 1.sınıfa başlayacak öğrenciler, 2.sınıf, 3.sınıf, 4.sınıf ve üzeri sınıfları okuyacak öğrenciler ara sınıf kapsamındadır. Bu form üzerinden başvuru yapabilirler.

Halihazırda burs alan öğrencilerin tekrar başvuru yapmasına gerek yoktur. Burs başvurularıyla ilgili herhangi bir sorularınız için cigdem.guler@tog.org.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Üniversite Okurken Yapmanız Gereken 11 Şey

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.