Öğrenci Kariyeri Banner

TikTok'ta Takip Edebileceğiniz 5 Faydalı Hesap

TikTok'ta Takip Edebileceğiniz 5 Faydalı Hesap

Sosyal medya kullanımının artmasında büyük etkisi olan TikTok, her ne kadar pek çok insan tarafından ön yargıyla karşılansa da içerisinde takip edilesi hesaplar da bulunmuyor değil.
İçinde büyük bir karmaşa barındıran TikTok'u sizin için taradık ve faydalı olabilecek içerik üreticilerini listeledik. İşte karşınızda TiktTok'ta takip edebileceğiniz, sizler için faydalı 5 hesap:

İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olabilecek bir hesap: 1 Dakikada İngilizce

Günlük hayatta kullanılan deyimleri, cümle kalıplarını ve kelimeleri kısa videolar eşliğinde öğrenmenize olanak sağlayan hesap, İngilizcesini geliştirmek isteyenler için takip edilmesi gerekenler arasında. 

Kreatif çekim teknikleri öğrenmek isteyenler için: Jordi Koalitic

  • Kullanıcı adı: @jordi.koalitic
  • Takipçi sayısı: 19.6 milyon
  • Beğeni sayısı: 369.1 milyon

Başarılı işleri sayesinde Mercedes Benz, Nikon, Pepsi gibi dünya çapında markalarla çalışan Jordi Koalitic, TikTok'ta geniş bir kitle edinmeyi başardı. Kreatif çekim tekniklerini kısa videolar halinde takipçilerine sunarak kitlesini büyütmeye devam ediyor. 

Stop-motion animasyon yapım sürecine dair: Ben Treat

  • Kullanıcı adı: @franticframes
  • Takipçi sayısı: 1.5 milyon
  • Beğeni sayısı: 38.6 milyon

Genç yaşına rağmen stop-motion animasyon işinde oldukça başarılı işler çıkaran Ben Treat; Amazon, Netflix, Warner Music gibi dünya çapında büyük şirketlerle ortak projeler yapan bir animatör. TikTok'ta, animasyon sürecine dair oldukça eğlenceli videoalar paylaşan Ben Treat, büyük bir kitlenin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı arttıran bir hesap: Nursema

  • Kullanıcı adı: @nnursema
  • Takipçi sayısı: 19.2 milyon
  • Beğeni sayısı: 411.7 milyon

Nursema, çizim, boyama gibi şeylere ilgisi olmayanların bile dikkatini çekecek kadar keyifli videolar çeken bir hesap. TikTok akımlarına dahil olmamasına rağmen yüksek beğeni ve takipçi sayısına ulaşarak bir fenomen haline geldi. 

Photoshop kullanma taktikleri: Rizvanov

Kullanıcı adı: @rizvanov
Takipçi sayısı: 468.5 bin
Beğeni sayısı: 5.6 milyon

TikTok'ta geniş bir kitlesi olan hesap, photoshop programlarıyla yapılabilecek çoğu şeyi kısa ve ilgi çekici videolar eşliğinde paylaşıyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.