Öğrenci Kariyeri Banner

Ticaretçiler ve Lojistikçiler Zirvede Buluşuyor!

Ticaretçiler ve Lojistikçiler Zirvede Buluşuyor!
Etkinlik Hakkında Kulübün Duyurusu;

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu olarak Karadeniz'de bir ilke imza atıyoruz. Ticaret ve Lojistik camiası ile Türkiye'deki Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencilerini liman şehrimiz Samsun'da buluşturuyoruz. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu olarak uzun zamandan beri yürüttüğümüz, yoğun emek ve çalışmalar gösterdiğimiz çalışmamızın neticesinde Karadeniz'de bir ilki gerçekleştireceğimiz Karadeniz I.Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Zirvesi'ne son bir gün kaldı. Amacımız öncelikle geleceğin lojistikçileri olarak iş hayatındaki çalışmaları görmek, sektörün çeşitli alanlarındaki uzman kişilerin bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlanarak nasıl bir hedef belirleyeceğimizi görmek, hangi yolları izleyeceğimizi öğrenmek, kendimizi geliştirmek adına neler katabileceğimizi deneyimlemek ve bunların yanı sıra bölümümüzün varlığını duyurarak Samsun'un lojistik gücüne dikkat çekmek. Sizler de lojistik öğrencileri olarak o gün orada olmalısınız.

Katılımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. (Katılım belgesi verilecektir.)

etkinlik_afis_omu

PROGRAM AKIŞI

1. OTURUM 11.00-12.00 AÇILIŞ KONUŞMALARI

12.00-12.40 PROF. DR. BİRDOĞAN BAKİ KTÜ İşletme Bölümü Sayısal Yöntemler Anabilim Dalı Başkanı 1

2.40-13.20 Oturum Arası 2.OTURUM

13.20-14.00 BÜLENT ERYILMAZ Unspeed Gümrükleme Gümrük Müşaviri

14.00-14.40 BÜLENT ÜSTÜNDAĞ SAMPA Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü

14.40-15.20 H. HALUK BAYRAK Hepsiburada.com Operasyon Direktörü

15.20-15.40 Kahve Molası 3. OTURUM

15.40-16.20 MERT ALBAYRAK Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş Satış ve Operasyon Sorumlusu 16.20-17.00 AHMET ÜZMEZ OMSAN Lojistik A.Ş Filo İşe Alım ve Eğitim Yöneticisi

17.00 KAPANIŞ

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.