Öğrenci Kariyeri Banner

The Witcher'ın Yeni Dizisi Blood Origin'in İlk Fragmanı Yayınlandı!

The Witcher'ın Yeni Dizisi Blood Origin'in İlk Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenliğini Sarah O’Gorman'nın üstlendiği Netflix dizisi The Witcher Blood Origin'den ilk fragman paylaşıldı.

Yaklaşık iki yıl önce duyurulan The Witcher’ın mini dizisi The Witcher Blood Origin’den ilk fragman yayınlandı. Netflix’te izleyicilerle buluşacak olan Blood Origin, Andrzej Sapkowski’nin Witcher kitap serisinden uyarlandı.

25 Aralık‘ta Geliyor!

Netflix’te yayınlanacak olan Blood Origin, 25 Aralık tarihinde seyirciyle buluşacak. Mini dizi şeklinde yayınlanacak olan yapımın yönetmen koltuğunda Sarah O’Gorman ve Vicky Jewson oturuyor. 

Blood Origin, The Witcher dizisinin 1200 yıl öncesini konu alıyor. Hikayede geçen canavarların, insanların ve elflerin dünyalarının kürelerinin birleşmesiyle ortaya çıkan ilk Witcher’lar ve çöküşten önceki uygarlık ele alınacak.

Blood Origin oyuncu kadrosunda ise Sophia “Elle” Brown, Laurence “Fjall” O’Fuarain, Michelle “Scian” Yeoh, Lenny Henry, Mirren “Merwyn“, Nathaniel “Brian” Curtis, Dylan “Uthrok” Moran, Jacob “Eredin” Collins-Levy, Amy “Fenrik” Murray ve Zack “Syndril” Wyatt isimleri de bulunuyor. Aynı zamanda dizinin çekimleri, Ağustos 2021’de Birleşik Krallık’ta başladı.

Başrolü Değişti!

The Witcher başrolü değişiyor. Henüz yayınlanma tarihi belli olmasa da 4. sezonda Rivyalı Geralt rolünde Henry Cavill yerine Liam Hemsworth’u göreceğiz. Konuyla ilgili ilk paylaşım da yine Cavill’den hayranlarına geldi.

Henry Cavill, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Rivyalı Geralt olarak yolculuğum canavarlarla ve de maceralarla doluydu. Ne yazık ki 4. Sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım. Beyaz Kurt postunu benim yerime Liam Hemsworth giyecek.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.