Öğrenci Kariyeri Banner

Tercihlerde Nokta Atışı İçin Bu Yazıya!

Tercihlerde Nokta Atışı İçin Bu Yazıya!
Sevgili Üniversite Adayları...

Biliyoruz ki çok çalıştınız, emek verdiniz, çaba harcadınız. Bu süreçte oldukça yoruldunuz, pes etmemek uğruna gecenizi gündüzünüze kattınız; hepiniz güzel bir dinlenmeyi hak ettiniz Artık her şey geride kaldı ve yoğun maraton bitti!  Umarız ki emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz, düşlerini kurduğunuz üniversitelere adımınızı atabileceğiniz bir dönem olsun. Eğer istediğiniz bölüme ve üniversiteye puanınız yetmiyorsa sakın üzülmeyin; şunu kesinlikle unutmayın ki  her ne olursa olsun hepiniz değerlisiniz. Sizlere bir diğer nacizane tavsiyemiz sevdiğiniz bölümleri tercih etmeniz; bunun en önemli sebebi sırf bir başkası sizin o bölümde okumanızı istiyor diye üniversite bölümünü tercih etmemeniz. Önemli olan sizin kararınız ve sizin nerede mutlu olabileceğinizi keşfedebilmenizdir.

Üniversite tercih döneminin en az Ygs/Lys sınavı kadar zor olduğunu, hem üniversiteye gitmiş olan adaylar tarafından hem de eğitim danışmanları tarafından sıkça dile getirilir; bunun perde arkasındaki en önemli sebep ise siz yalnızca üniversite tercih etmiyorsunuz; bunun yanı sıra geleceğinizi inşa edecek bir dönemi de tercih etmiş bulunuyorsunuz. Bu yüzden üniversite tercih fuarları bu konuda yardımcı olabilmek amacıyla sizlere desteğe geliyor.

Tabii bundan 3-4 yıl öncesi, aslında yakın bir zamana tekabül etse de tercih fuarları çok fazla yaygın değildi. Üniversiteleri tercih etmek isteyen öğrenciler genellikle anne- babalarının, yakınlarının ya da arkadaşlarının tavsiyelerine kulak vererek; bazen de gitmek istediği bölüm hakkında bilgi alabilmek için üniversitelerin öğrenci işlerini aramaya çalışarak bilgi edinirlerdi; fakat artık günümüzde tercih fuarları var. Artık üniversitelerin telefon santrallerini beklemek yok, üniversite tercih fuarı senin ayağına geliyor!

Evet yanlış duymadınız üniversiteler hakkında bizzat bilgi alabilme fırsatınız var. İşte buradaki doğru adres Ünitercih Üniversite Tercih Fuarı... Bu arada kısacık videomuzu merak edenler var ise buyursunlar izlesinler efendim:)

İlgili Video

Şimdi doğru tercih için nokta atışı yapmalıyız! İşte sana büyük fırsatlardan biri Ünitercih Üniversite Tercih Fuarı!

ünitercih

Ünitercih Üniversite Tercih Fuarında sizleri neler mi bekliyor?

  • 120 devlet ve vakıf üniversitesi katılımı

  • Tek Fuar içerisinde Türkiye genelindeki devlet ve vakıf üniversitelerinin neredeyse tamamıyla görüşme imkanı

  • Yurtdışı üniversite eğitimi için dünyanın sayılı üniversitelerini aynı platformda görme imkanı

  • Üniversitelerin yetkilileriyle yüzyüze görüşme imkanı

  • Eğitim uzmanları ve üniversite rektörlerinin vereceği seminerler

  • Üniversite rektörleriyle tanışma toplantıları

  • Uzman akademisyenlerle soru/cevap görüşmeleri

  • Meslek seçimi, kariyer planlama, doğru tercih, tercihin altın kuralları sunumları

  • Çift Anadal, yandal, yatay ve dikey geçiş, burs olanakları, taban puanlar, tercih ve sıralama, üniversite eğitimi ile ilgili her konuda detaylı bilgi alma imkanı

  • Eğitim Danışmanları ve Tercih Danışma masaları


Ünitercih Üniversite tercih fuarına kayıt olmak için ilgili link üzerinden 'Online Davetiye' formunu doldurmanız yeterli olacaktır.

Ünitercih Üniversite Tercih Fuarı Tarihleri:

İstanbul Üniversite Tercih Fuarı: 16-17-18 Temmuz 2017 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Ankara Üniversite Tercih Fuarı: 13-14 Temmuz 2017 Anfa Altınpark

İzmir Üniversite Tercih Fuarı: 20-21 Temmuz 2017 Tepekule Kongre Merkezi

Antalya Üniversite Tercih Fuarı: 23 Temmuz 2017 Mimar Sinan Kongre Merkezi

Ayrıca bölümler hakkında bilgi sahibi olmak ve fikir edinmek istiyorsan mentorlük için ilgili linkimizden destek alabilirsiniz.

Değerli üniversite adayları umarım hepinizin istediği bölümlere ve istediği üniversitelere girebilme hayalleriniz gerçek olur.

Bizler de ÖğrenciKariyeri Ailesi olarak Üniversite Tercih Fuarında sizleri sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

Sevgilerimizle...

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.