Öğrenci Kariyeri Banner

TELEFON DETOKSUNA VAR MISIN?

TELEFON DETOKSUNA VAR MISIN?
Yeni nesil olarak hepimiz telefon bağımlısıyız. Sen de telefonsuz yapamıyorum , kendime zaman ayıramıyorum diyorsan bu uygulamaları incelemelisin.

MUTE: Bu uygulama, her gün telefonunuza bakarak geçirdiğin zamanı hesaplıyor. Belirlediğin kotayı aşarsan , seni kısa süreli telefon detoksuna çağırıyor. Telefondan ne kadar ayrı kalırsan uygulama o kadar övgü yağdırıyor.

MOMENT: Moment uygulaması , senin kendine belirlediğin kotayı aştığın takdirde telefonu elinden bırakana dek bildirim yağmuruna tutuyor. Bu sayede pes edip telefonu elinden bırakıyorsun.

Moment

SPACE: Öncelikle bu uygulama senin alışkanlıklarını ölçen bir testle başlıyor. Kullanıcı tipini ve bağımlılık seviyeni tespit ettikten sonra ufak hedefler koyarak alışkanlıklarını değiştirmende yardımcı oluyor.

HOLD: Bu uygulama diğerlerinin aksine gün içerisinde telefona bakarak geçirmediğin zamanı kaydediyor. Bu  süreyi gerçek hayatta para yerine geçen puanlara dönüştürüyor.

hold-screens_790x445

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.