Öğrenci Kariyeri Banner

TEDxHacettepeUniversity etkinliği 4 Haziran'da!

TEDxHacettepeUniversity etkinliği 4 Haziran'da!
Hacettepe Üniversitesi'nin desteği ve Hacettepe Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi’nin katkılarıyla 4 Haziran 2016'da, Sıhhiye’de, TEDxHacettepeUniversity ilk etkinliğini gerçekleştiriyor olacak. Hemwen biletini al ve sınırlı sayıdaki katılımcılardan biri ol!

TED Technology, Entertainment ve Design sözcüklerinin baş harflerinden oluşan TED “ideas worth spreading” sloganıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyondur.

30 senelik bir geçmişi olan TED konferanslarında bugüne kadar Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende ve İngiltere Başbakanı Gordon Brown gibi isimler konuşmacı olarak yer almıştır.

TEDx bağımsız ve kar amacı gütmeyen bir etkinlik organizasyonu olup, içeriği ve amacında Teknoloji, Eğitim ve Tasarım noktalarında katılımcılara; konuşmacıları sayesinde paylaşılmaya değer fikirleri göstermeyi amaçlar. Konuşmacılar özenle seçilir. Katılımcılara maksimum fayda sağlama ve ilham verme amacı esastır.

Etkinlik videoları tüm dünyada 4 Milyardan fazla tıklama almıştır.

Daha fazla bilgi için;

http://www.tedxhacettepeuniversity.com/

http://twitter.com/TEDxHacettepeU/

http://instagram.com/tedxhacettepeuniversity/
http://facebook.com/tedxhacettepeuniversity

adreslerini kullanabilirsiniz.

Sınırlı sayıdaki katılımcılardan biri olabilmek için biletler Biletix'te!

http://www.biletix.com/etkinlik/T8U01/TURKIYE/tr

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.