Öğrenci Kariyeri Banner

Tatilde Bitirene Kadar İzlemeyi Bırakamayacağınız Dizi Önerileri

Tatilde Bitirene Kadar İzlemeyi Bırakamayacağınız Dizi Önerileri

fringe

Fringe, JJ Abrams, Alex Kurtzman ve Roberto Orci tarafından oluşturulan bir bilim kurgu televizyon dizisidir. 9 Eylül 2008'de başladı. Beş sezon ve 100 bölümden sonra 18 Ocak 2013'te sona erdi. Dizi, Boston, Massachusetts merkezli Federal Araştırma Bürosu'nun kurgusal Sınır Bölümünün üyeleri olan Olivia Dunham, Peter Bishop ve Walter Bishop'ın yaşadıkları deneyimleri anlatıyor. Ekip, paralel bir evreni çevreleyen gizemlerle ilgili bir dizi açıklanamayan, genellikle dehşet verici olayları araştırmak için sınır bilimi ve FBI araştırma tekniklerini kullanıyor.

 

dark

Dark, Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından yaratılan bir bilimkurgu internet dizisidir. Almanca olan ilk Netflix orijinal dizisidir ve 1 Aralık 2017'de yayınlanmaya başlamıştır. 27 Haziran 2020'de 3. ve final sezonu yayınlanmıştır. Dizi toplamda 26 bölümden oluşuyor.  Konusu kısaca, iki küçük çocuğun ortadan kaybolmasının dört aile arasındaki ilişkileri açığa çıkardığı ve 3 nesli kapsayan doğa üstü bir aile destanıdır.

westworld

Westworld, Jonathan Nolan ve eşi Lisa Joy'un uyarlama bilimkurgu, gerilim türünde televizyon dizisidir. Yazarı Michael Crichton'un, 1973'te yazıp yönettiği aynı adlı filmden uyarlamadır. 2 Ekim 2016 tarihinde yayına girmiştir ve şimdilik 3 sezon 28 bölümden oluşmaktadır.

how to get away with murder

How to get away with murder, 25 Eylül 2014'te başlayan ve 14 Mayıs 2020'de sona eren bir Amerikan hukuk gerilim televizyon dizisidir. Dizi 6 sezon 90 bölümden oluşmaktadır. Dizide, Annalise Keating, prestijli bir Philadelphia üniversitesinde hukuk profesörüdür ve beş öğrencisiyle birlikte bir cinayet planına karışır. 

 

the oa

OA, bilim kurgu , doğaüstü ve fantastik unsurları içeren bir  televizyon dizisidir. OA ,16 Aralık 2016'da Netflix'te çıkış yaptı. Brit Marling ve Zal Batmanglij tarafından yaratılan dizi 2 sezon, 16 bölümden oluşmaktadır. Dizide, Prairie Johnson kaybolduktan 7 yıl sonra, gizemli yeteneklerle geri döner ve gizli bir görev için beş yerel kişiden (dört lise öğrencisi ve bir öğretmen) oluşan bir ekibi hızlı bir şekilde bir araya getiriyor.

breaking bad

Hala izlemeyenler varsa diye, Breaking Bad, Vince Gilligan tarafından yaratılan drama türünde televizyon dizisidir. 20 Ocak 2008’de başlayan dizi 5 sezon, 62 bölüm sonunda, 29 Eylül 2013’te bitmiştir. Dizi, son zamanlarda üçüncü evre akciğer kanseri teşhisi ile mücadele eden düşük maaşlı ve morali bozuk lise kimya öğretmeni Walter White'ın hikayesini anlatıyor. White, eski öğrencisi Jesse Pinkman ile ortaklık kurarak suç dolu bir hayata döner. Walter, ailesinin ölmeden önce mali geleceğini güvence altına almak için birtakım işler denemektedir.

 


Sıla Beril Bakan

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.