Öğrenci Kariyeri Banner

Tatil Sezonunu Açanlara Özel 7 Yabancı Dizi Önerisi

Tatil Sezonunu Açanlara Özel 7 Yabancı Dizi Önerisi
Yaz geldi. Sıcaklar bunaltırken zamanı eğlenceli hale getirmek için izlenilecek 10 yabancı dizi keyfinize keyif katacak. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan, tatili eğlenceli kılacak dizi listesine bir göz atın.

1- La Casa De Papel

F

İzlemeyen kaldıysa -izlemeyeni dövüyorlarmış- eğer, 2 sezon yayınlanan dizi, heyecanı son noktaya kadar taşıyor. 2017 yılına damga vurmuş yapımlardan biri olan dizi İspanya'da gerçekleşen bir banka soygununu konu ediniyor. Soygunu 5 ay kadar her şeyine kadar planlayıp merkez bankasına giren çetenin başına gelenler izleyiciye her duyguyu yaşatıyor. Bazen aksiyon, heyecan bazen hüzün yaşatıyor. 3. sezon için Netflix ile anlaşılmış gibi duruyor.

2- Westworld

cq5dam.web.1200.675lkjhg_790x445

Bir dünya düşünün içinde robotlar var. Ve bu robotlar birer insan ve bir parkta yaşıyor. Bir hayat sürüyor. Bu kurulan parkı ise gerçek insanlar ziyaret ediyor. Gerçek insanlar ve robotların arasında yaşanan olaylar silsilesi izleyicinin dikkatini çekiyor.

Yakın gelecekte hayatımızın odak noktasında olacak yapay zeka üzerine yazılmış bir yapım. Gerçek ve yapay arasında farkı karıştırabileceğiniz diziyi tek nefeste izleyebilirsiniz.

3- Prison Break 

prison-_790x445

2 kardeşin macerası. Biri inşaat mühendisi, diğeri ise hapiste idam cezası almak üzere. İnşaat mühendisi kardeşin planlarıyla abisini hapisten kurtarma çabalarını tek nefeste izleyebilirsiniz. Böyle bir zekaya, yapılan planlara hayran kalacaksınız. Hapishanede başlarına gelen olaylarda yapılan planları görünce dizinin bir sonraki bölümüne geçmek için sabırsızlanacaksınız.

4- How I Met Your Mother 

ff488b24b8e_790x445

Romantik komedi türünde çekilen dizi sit-com türünde. 9 sezon devam etmiş dizi Ted'in çocuklarına geçmişte anneleriyle nasıl tanıştıklarını anlattığı 208 bölümlük bir dizi. 208 bölüm olmasına rağmen dizi süresi 22- 25 dakika arasında ve kısa sürede bitirebileceğiniz bir yapım.

Dizi genel olarak Ted ve arkadaşlarının başından geçen komik, eğlenceli olayları anlatıyor. Tatil boyunca onlarla beraber neşelerine ortak olmaya ne dersiniz?

5- Sherlock

landscape-1486056961-7_790x445

Yine bir zeka, akıl işi olan diziyi film izler gibi her bölümde hayranlıkla izleyeceksiniz. Sherlock Holmes ve arkadaşı Dr. Watson'ın davaları çözüme kavuşturmasını göreceksiniz. 221B Baker Street'in de yaşamak ve maceralarına dahil olmak isteyeceksiniz.

6- Stranger Things 

stranger_thingsgrt_790x445

Netfix orijinal serilerinden olan Stranger Things, çerez tadında 2 sezonluk bir dizi. Fantastik, gizem, dram gibi birçok durumu içinde barındıran diziyi tatilde izlemek büyük bir keyif olacak.

Ufak bir kasabada küçük kızın başına gelen olaylarına konu edinen bu dizide kısa sürede sizde bağımlılık uyandıracak.

7- Supernatural 

supernatural-season-13-lkjhg_790x445

Arka Sokaklar dizisi gibi ömrü uzun olan Supernatural hala izleyicisini etkilemekte. Dean ve Sam iki kardeştir. Başlarından geçen olağanüstü maceraların anlatıldığı dizi tam tamına 13 sezondur devam ediyor. Hayaletler, kötü ruhlar, av işleri, melekler, şeytanlar ile savaşan iki kardeşin başına gelenler hem gerilim hem korku unsurunu barındırıyor.

Dizinin uzunluğu gibi tatiliniz uzun ve güzel geçsin...

Özgün İçerik: Sevil Gödek

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.