Öğrenci Kariyeri Banner

"Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" Yarışması Başvuruları Açıldı!

"Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" Yarışması Başvuruları Açıldı!
''Sürdürülebilir Geleceği Tasarla'' yarışması bu yıl  "kentsel etkileşim merkezi" konseptiyle gerçekleşecek. Yarışma başvuruları 16 Ağustos'a kadar devam edecek.

ronesans-holding-surdurulebilir-gelecegi-tasarla-yarismasi-00

Üniversite öğrencilerine sürdürülebilirlik kültürünü kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada katılımcılardan doğal kaynakların verimli kullanıldığı, çevreye saygılı, her aşamasında sürdürülebilir ve sosyal girişimciliği öne çıkaran projeler hazırlamaları bekleniyor. Yarışmada dereceye giren gençler, çeşitli para ödüllerinin yanı sıra, Rönesans Holding bünyesinde staj ve çeşitli eğitim programlarına katılma şansına da sahip olacaklar.

Bu yılın konseptinin “kentsel etkileşim merkezi” olarak belirlendiği yarışmaya Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti üniversitelerinde mimarlık, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, enerji sistemleri mühendisliği, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, çevre mühendisliği ve şehir bölge planlama eğitimi alan tüm öğrenciler katılabilecek. Yarışmaya bireysel veya en fazla 5 kişilik ekipler halinde katılım sağlanabiliyor.

Detaylı bilgi ve başvuru formu için tıklayınız.

 

 

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.