Öğrenci Kariyeri Banner

Sosyal Medyada Karlı Günlerin Vazgeçilmezleri

Sosyal Medyada Karlı Günlerin Vazgeçilmezleri
İstanbul’a kar düşmeden, Türkiye’ye kış geldi denilmezmiş. Dün akşamdan beri İstanbul yoğun bir kar yağışı altında. Yani artık diyebiliriz ki: “Evet, Türkiye’ye kış geldi.”

1451107185166

Yurdun büyük bir bölümünü kaplayan beyaz örtü, içimizdeki çocuğu kıpır kıpır etse de, kartopu oynayıp kardan adam yapmaktan başka popüler bir “trend” haline gelmiş davranışları da ortaya çıkarıyor. Peki, bunlar neler?

  • Sıcak İçecekler Sosyal Medyada Yarıştırılıyor
    winter-1878713_1280


“Sütlü kahvem, tarçınlı sahlepciğim, sıcak çikolatam, ponçik bardaklarım…”  gibi gönderiler sosyal medya hesaplarımızı ele geçirmiş durumda! Siz ponçik bardağınızı karlı manzaranıza karşı tutup, tüten dumanına kameranızı odaklayıp bu akıma dâhil oldunuz mu?

  • En Tatlı Battaniye Ödülü goes to…
    woman-1031586_1280


Dizlerin üstüne eşi benzeri yokmuşçasına yerleştirilen o birbirinden renkli, birbirinden pofuduk battaniyeler listemizde ikinci sıraya yerleşmeyi başarmış durumda.

  • Kar Yağar da Kar Küresi Gündeme Gelmez mi?
    snow-globe-1931044_1280


Bu zamana kadar hiçbir şekilde bir kar küresi hediyesi almamış arkedeşlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu…

  • BU HAVADA HANGİ KİTABI OKUSAM?
    zima_chay


Diye bir akım başladı farkında mısınız? İnsanlar okudukları kitapların reklamını yapmak için sponsor olmuş gibiler adeta. Tabii kitap okuyun, insanları özendirin fakat hava durumuna göre kitap okumak nedir? Her neyse, en son hangi kitabı okudunuz? Yorumlarda bize paslayın :) Ben şu an Melek Özlem Sezer’den “Masallar ve Toplumsal Cinsiyet” diye harika bir kitap okuyorum. Tavsiye ederim.

  • Karlı Dağlar Üzerinden Uçarak Hayali Sevdiceğe Mısralar Yazmak
    6LtPkS0aQDQLp2rId-CfkQ_r


Gözlerin… Bir kar tanesinin küçük kristallerine bakan gözlerin…

Bence yeterli, bunu instagram hesabımda bir fotoğrafın altına açıklama olarak yazabilirim. (yazmadı)

  • Kar Temasına Uygun Fon Müzikleri
    Young woman wearing knit cap and headphones, side view


Bilinçaltımızı dolduran bir karlı hava temasında, arkaya bir de müzik gerekir. Şöminemiz olmayabilir ancak şarkılarımızı da satmadık ya diyerek her mevsimde dinlemeye bayıldığım tavsiyemi de şöyle bırakıyorum: Ed Sheeran – Photograph

  • Dışarıya Çıkmaya Üşendim Kardan Adamları
    christmas-316448_1280


Hani o pencerenin önünü dolduran 10 cm’lik karlardan meydana gelen junior kardan adamlar ve üstlerine yapılan şirin süslemeler…

  • Kar Yağıyor?!?! (Hadi canım?!)
    fdsf


İlk başa yazmam gereken şeyi unutmuşum resmen. Artık biliyorsunuz ki hava durumunu sosyal medyaya bakarak öğreniyoruz. Kar yağıyor yazmazlarsa takip ettiklerimiz, zinhar anlayamayız o düşen beyaz tanelerin ne olduğunu…

  • Valilere Atılan Mentionlar
    Vasip-Sahin


Günlerin önemi yok, o valiye o mentionlar atılacak, o tatil verilecek. Öncelikle kar yağışını hafta sonu geldiği için kınama mesajı yayınlıyoruz arkadaşlar. Sonra da valilerimize ve de rektörlerimize “Canım valim, ponçik rektörüm, hanimiş kar tatili bize *-* ?” diyerek mention yağmuruna tutuyoruz.

  • SENİ TANIMAK İSTİYORUM YİĞİDİM…
    CxurxA3WIAEdrXb
    Son maddesine kar ile alakalı bir şey bulamadığımdan, yazının bu kısmında final haftasından bitap düşmüş bendeniz yazarınızı övüyorsunuz arkadaşlar. BU NASIL GÜZEL BİR YAZIDIR YARABBİ… SENİ TANIMAK İSTİYORUM, YİĞİDİM… BENİ MUTLAKA ARA… gibisinden. Karşılıklı motivasyon önemli, tabii bir de sizden gelen yorumlar *-*


 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.