Öğrenci Kariyeri Banner

Sosyal Girişimcilik Günü 28 Mayıs'ta SALT Galata'da!

Sosyal Girişimcilik Günü 28 Mayıs'ta SALT Galata'da!
Ashoka Türkiye ev sahipliğinde düzenlenen Sosyal Girişimcilik Günü ikinci yılında fark yaratan sosyal girişimcileri ilham almaya, uluslararası örneklerle tanışmaya, yeni bakış açıları edinmeye, sosyal girişimlerini sürdürmek ve geliştirmek için ihtiyaç duyacakları somut araçlarla donanmaya, birbirleriyle ve iş dünyası liderleriyle tanışmaya davet ediyor!

28 Mayıs’ta SALT Galata İstanbul'da bir araya gelecek sosyal girişimcileri;

MIT'nin 40 yıla yayılan liderlik ve kurumsal davranış bilimleri çalışmalarının öncü ismi Dr. Otto Scharmer ile interaktif açılış konuşması, ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmış paylaşım atölyeleri, vaka klinikleri ve birbirleriyle yakından tanışma fırsatlarıyla dolu bir gün bekliyor.

fdsds

Eğer siz de bir sosyal girişimin kurucusu, eş kurucusu ya da yürütücüsü iseniz ve faaliyetleriniz aktif olarak en az bir yıldır devam ediyorsa, 7 Mayıs Salı 18:00'e kadar başvuru formunu doldurun, Sosyal Girişimcilik Günü'ne katılmak için ilk adımınızı atın.

 

Sorularınız için ncomak@ashoka.org  adresinden Nilüfer Çomak'a e-posta gönderebilirsiniz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.