Öğrenci Kariyeri Banner

Sınav Zamanı Kafa Dağıtmak İçin 5 Oyun Önerisi!

Sınav Zamanı Kafa Dağıtmak İçin 5 Oyun Önerisi!
Aramızda özellikle oyunları seven, oynayan ama sınav zamanı sıkıntı çeken arkadaşlar varsa onları  ↓↓  alalım. Çalışmam lazım ben gidiyorum deme arkadaş dur! Hep çalış hep çalış nereye kadar, azcık da kafa dağıtmak gerek :)

İlk olarak şunu söylemeliyim ki vereceğim tavsiyeleri seçerken genel kitleye yönelik olarak, oynanış süresi kısa, oyuna kapılıp aman ya ne sınavı dedirtmeyecek şekilde seçiyorum. Yani hadi saatlerce GTA V  oynayalım değil, çok çalıştım 1 2 saatte eğleneyim oyunları bunlar :)

1 - LİMBO

lbo

Kız kardeşinin kaderinden endişeli bir oğlan LIMBO'ya girer...

Kolay bir oynanışa sahip Limbo'nun çok ilginç bir hikayesi var, eğer bu tür platform oyunlarına alışkınsanız ve çok ölmem ben diyorsanız 1 saatlik oynanış süresi var diyebilirim.

2 - Mirror's Edge 

mege

Free-running temelli, gerçekçi ve birinci kişi perspektifinden oynanan bir platform oyunu, oynanış süresi kısa ama oyun bitince biraz daha parkur istiyorum diyebilirsiniz.

3 - Swordigo 

unnamed

Bilgisayarda oyun oynamayanlar içinde Google Play Store'dan ve App Store'dan telefona yükleyebileceğiniz Swordigo güzel bir seçim olabilir.

4 - Little Nightmares

lmaress

Toplamda 5 farklı bölümden oluşan Little Nightmares atmosfer odaklı bir korku oyunu ve oyunda ilerlemek için bulunduğunuz alandaki bazı nesneleri kullanmalısınız. Oyun mekanikleri de oldukça iyi, 2 - 5 saat arası oynanış süresine sahip ve karakterimiz Six'in  kabusları da oynarken ürkütmüyor değil.

5 - Papers Please 

pps

Favoriyi ortaya çıkarıyorum, muhteşem grafikleri olmayan ve binlerce dolar harcanmadan muhteşem bir oyun yapmanın örneği Papers Please olsa gerek. Oyunda Arstotzka isimli vize memurunu oynuyoruz, vize memuru olarak amacımız, her gün değişen kurallara göre hareket etmek, yani oyun asla kendini tekrar etmiyor ve oyunun 20 farklı sonu bulunuyor. Oyunda yaptığınız seçimlere göre herhangi birine çıkıyorsunuz.

İyi eğlenceler :)

Özel İçerik Eren İleri

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.