Öğrenci Kariyeri Banner

Şimdi Hayallerini Gerçekleştirme Zamanı!

Şimdi Hayallerini Gerçekleştirme Zamanı!
3İK tarafından düzenlenen Career Plus öğrenim hayatı boyunca kendi kariyer yaşantılarında fark yaratan adaylar ile sektörün lider firmalarını buluşturan, adayların iş ve staj şansı yakalayabileceği bir etkinliktir. 9. yılında Career Plus, Türkiye’nin saygın üniversitelerinde yer alan 3., 4. sınıf ve yeni mezun, kariyer planlarını belirlemiş, online genel yetenek ve İngilizce seviye sınavlarında başarılı olmuş, özgeçmiş ve sosyal aktiviteleri yeterli öğrencileri bekliyor.

Her sene Şubat-Mart aylarında gerçekleşen FMCG, Bankacılık, Mühendislik ve Denetim&Danışmanlık sektörlerindeki şirketlere yetenekli adaylara ulaşma imkanı sağlayan ilk ve tek organizasyondur. Dünden bugüne alanında öncü birçok markanın katılımıyla gerçekleşen Career Plus, çok sayıda adaya MT ve staj olanağı sağlamış ve adaylara hayalindeki markalarla çalışma fırsatı sunmuştur. Oluşturulan kamp içeriğiyle ise bir öğrencinin kariyer basamaklarını sağlam adımlarla çıkmasının öncüsü olmuştur. Sektörler hakkında detaylı bilgi edinmek, sektörlerin lider firmaları ile tanışmak, iş ve staj fırsatlarını yakalamak istiyorsan www.careerplus.org  adresinden 31 Aralık 2019 tarihine kadar başvurunu yapabilir ve kamp tarihlerine ulaşabilirsin.

Career Plus kariyerin için her şeyi düşündü, yapman gereken tek şey başvurmak. Haydi kendini göster ve bir adım öne geç!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.