Öğrenci Kariyeri Banner

Şeker Kutusu, Film Kutusu!

Şeker Kutusu, Film Kutusu!
Zamanın nasıl geçtiğini pek anlayamadık ama bir şekilde geçti. Sınavların başlamadan kafamızı boşaltmak için önümüzdeki günler son fırsatımız gibi görünüyor. Sürekli çalışmakla olmaz diyoruz ve film/dizi paketimizi sunuyoruz.

1)DARK

dark_790x445

Alman yapımı bir Netflix dizisi olan Dark, küçük bir çocuğun kaybolması ile hikayeye giriş yapıyor. Bu kayboluşu başka çocukların kaybolması takip edince ortalık karışıyor elbette. İzlerken zaman kavramını kaybedeceğiniz, cevabı bulmak için hangi soruyu sormanız gerektiğini keşfetmekte zorlanacağız 2 sezonluk bir dizi. 3. Sezon ise yolda.

2) Harry Potter Serisi

harry_790x445

Çoğumuzun çocukluğunu şekillendiren, fantastik bir film serisi Harry Potter. Seriyi hepimiz izledik belki de. Fakat başa dönüp bir kez daha izlediğinizde inanılmaz bir keyif duyacağınızdan eminiz.

3) SENSE8

sense8_790x445

8 farklı ruh, tek beden. Sıradaki dizimiz farklı coğrafyalarda yaşayan 8 farklı karakterin birbirilerini hissetmeye başlamasını hatta zamanla birbirlerini ziyaret etmesini anlatıyor. San Francisco, Mexico City, Berlin, Birleşik Krallık, Seoul, Mumbai, Nairobi ve Chicago’da bulunan 8 kişi birbirlerinin yeteneklerini paylaşabildiklerini, birbirlerinin yerine ruhani olarak geçebildiklerini keşfettiklerinde macera başlıyor. Dizinin final bölümü henüz yayınlanmış değil. 8 Haziran’ı bekliyoruz.

4) Whiplash

whiplash_790x445

Küçük yaşlardan itibaren bateri çalmaya başlayan Andrew, başarısını zirveye taşımak isteyen genç bir konservatuar öğrencisidir. Üniversite tercihinde de ülkenin en iyi müzik okuluna, yani Shcarffer Konservatuarı'na girmeyi başarıyor. Bir gün, okulun en sert hocalarından biri olan caz duayeni Terence Fletcher, Andrew’ün sınıfında küçük bir seçme yapıyor. Fletcher, Andrew'ü okulun en parlak öğrencilerinin seçildiği "studio band"e seçiyor. Fletcher’ın başarısının kaynağını Andrew acı bir şekilde öğreniyor.

5) Freaks and Geeks

freaks_790x445

Kaçıklar ve inekler karışıyor! Dizi Lindsay Weir ve küçük kardeşi Sam Weir’in aile ve lise hayatını işliyor. Lindsay okulun en başarılı öğrencilerinden biri olmasına rağmen bir gün kabuğunu kırarak kaçıkların arasına karışmaya başlıyor. Başına birçok çorap örüyor bu kararı. Fakat Lindsay hayatı yeni yeni yaşamaya başladığını hissettiği için onu bu yoldan döndürmek kolay olmayacak.

6) The Grand Budapest Hotel

otel_790x445

Canlı renkleriyle göz dolduran bir film daha. Avrupa'nın hayali Zubrowka şehrinde bulunan Büyük Budapeşte Oteli'nin en ihtişamlı dönemi ile ününün azaldığı dönem arasında gidip geliyoruz filmde. Gustave H, otelin ihtişamının kaynağı. Kensi müşterilerini en ince ayrıntısına kadar tanıyan bir konsiyerj görevlisi olarak çalışmaktadır. Bir gün otele bellboy ve komi görevlisi olarak Zero Mustafa adında genç bir adam gelir ve kısa zamanda aralarında yakın bir arkadaşlık başlar. Bu esnada Gustave'ın yaşlı sevgilisi Madame D. esrarengiz bir şekilde hayata veda eder, ikili Madame D.'ye veda etmek için yola çıkar. Madame D., Gustave'a miras olarak paha biçilmez bir Rönesans tablosu bırakmıştır ve bunun açıklanmasıyla aile içerisinde büyük bir karmaşa çıkar.

Öğrenci Kariyeri Ailesi olarak sizlere İyi Seyirler Dileriz! :)

Özgün İçerik : Tuğçe PARLAK 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.