Öğrenci Kariyeri Banner

SAÜ EMK - Kariyer Esintileri Etkinliği

SAÜ EMK - Kariyer Esintileri Etkinliği
Tanıtım ve Medya Sponsoru olduğumuz Sakarya Üniversitesi Kulübü SAÜ EMK döneme hızlı bir başlangıç yapıyor. Kariyer Esintileri etkinliği ile döneme başlayan SAÜ EMK etkinliğini takipçileri ile aşağıdaki gibi paylaşıyor;

Bu dönemki ilk etkinliğimiz olan "Kariyer Esintileri" ile karşınızdayız. Ataman ÖZBAY ve Tuğba ÖZDENAL'ın katılım göstereceği etkinliğimizde konuşmacılarımızı daha yakından tanımak ister misiniz?

emk_etkinlik_largeHayatımda sahip olduğum tüm başarıları ufkumun geniş olmasına, girişimci olmama, çok çalışmaya ve asla pes etmemeye borçluyum. Yine başarımın en büyük nedenlerinden biri kendimden büyük insanlarla birlikte zaman geçirmek, onların konuştuklarını can kulağı ile dinlemek ve öğrendiklerimi hayatıma entegre etmemdir diyerek sözlerine başlayan ATAMAN ÖZBAY bizlerle.

Eğitime doymaya, gülmeye, eğlenmeye, şaşırmaya ve başarmaya hazır mısın? "Konuşmak Özgüven İster", "Bedenine Kulak Ver", "Hayat Sana Ne Öğretir?" adlı kitapları ve Türkiye'de ilk kez mikro beden dili eğitimleri ile kariyerine yön veren TUĞBA ÖZDENAL bizlerle.

Etkinlik Programı:
o 13.50-14.00 Piyano Dinletisi
o 14.00-14.05 Açılış Konuşması
o 14.05-15.05 Ataman Özbay’ın Sunumu
o 15.05-15.20 Çay-Kahve Arası
o 15.20-16.20 Tuğba Özdenal’in Sunumu
o 16.20-17.00 Sürpriz Çekilişler

Kariyerini şekillendirmen ve sürpriz çekilişlerden faydalanmak için kayıtlar www.visitick.com 'da.

7 Ekim Cuma saat 14:00'de Kültür ve Kongre Merkezi SALON 1'de görüşmek üzere...

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.