Öğrenci Kariyeri Banner

Sanalborsam Yarışmasını Kaçırmayın!

Sanalborsam Yarışmasını Kaçırmayın!

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Sanalborsam yarışması, 27 Şubat 2017 tarihinde başlayacaktır. Yarışmada, bütün Türkiye'deki öğrencilerin borsa piyasalarında bilgi sahibi olması amaçlanmaktadır.


İşte detaylar:


Yaptığı büyük etkinliklerle sık sık adından söz ettiren İTÜ Yatırım Kulübü, bu sene Sanalborsam yarışmasının 5.sini gerçekleştirecektir.


“Yatırımın En Büyüğü Kendinize” sloganıyla adını duyuran İTÜ Yatırım Kulübü, 2002 yılında İTÜ İşletme Fakültesi Maçka Kampüsü’nde kurulmuş olup 140'ı aktif 1657 üyesi ile faaliyet göstermektedir. Öğrencilerin ekonomi, borsa, yatırım, pazarlama ve buna benzer birçok konuda bilinçlenmelerini ve kendilerini bu yönlerde geliştirmelerini amaçlamakta olup, aktivitelerini ve yıllık planlarını bu yönde sürdürmektedir.


27 Şubat – 24 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sanalborsam yarışması ile tüm Türkiye'deki öğrencilere yatırımcı olmayı öğretmek ve başarılı yarışmacıları ödüllendirmek amaçlanmaktadır.


Ak Yatırım ana sponsorluğunda gerçekleşecek yarışmada yarışmacılara canlı ve gerçek borsa verileriyle borsa deneyimi sunalacaktır. Katılımcılar 4 hafta boyunca verilen 100.000 lira sanal parayı gerçek borsada büyütmeye çalışacaktır. 4 hafta sonunda dereceye giren yarışmacılara AK Yatırım’da staj, Iphone 7, Londra’da dil okulu gibi birçok ödül verilecektir.


Detaylı bilgi ve kayıt için : www.sanalborsam.org


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.