Öğrenci Kariyeri Banner

Sahne Senin Yarışması

Sahne Senin Yarışması
3 dakikada şöhret mi olunur? Torpilin Play’dense olunur! 
Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında bu yıl dördüncü kez düzenlenen “Sahne Senin” yarışması ile gençlere torpil yapan Yapı Kredi Play kart, sahneyi yine gençlere bıraktı. Yarışmaya Play kart Facebook sayfasından ulaşmak mümkün. Videoların her yıl verilen farklı konulara göre çekildiği Sahne Senin’de, bu yılın konu başlıkları ise “korku” ve “cesaret”.


İşe Play kart Facebook sayfasını beğenerek başlayan kullanıcılar, daha sonra seçtikleri konuda kendilerine ait bir senaryonun, maksimum 3 dakikalık videosunu çekip sayfaya yükleyerek katılım sağlayabiliyorlar. Özellikle oyunculukla ilgilenen ve yeteneklerini göstermek isteyen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmanın sonunda, birinciyi birbirinden güzel hediyeler bekliyor. Yarışmanın birincisi Yapı Kredi Afife Tiyaro Ödülleri gecesinde sahnede plaket alma, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk kursu ve iPad mini kazanma şansı yakalayacak. Yarışmaya katılmak isteyenler 14 Nisan 2014 tarihine kadar Play kart Facebook sayfası üzerinden videolarını gönderebilir.

Yarışmaya katılmak için tıklayın!



Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.