Öğrenci Kariyeri Banner

Sadece Ders Notlarını Yükleyerek Kariyerinizde İlerlemek İster Misiniz?

Sadece Ders Notlarını Yükleyerek Kariyerinizde İlerlemek İster Misiniz?
Minerva senin için geldi! Ders notlarını yükleyerek karşılığında eğitim, eğlence, gezi gibi kariyerini ve hayat deneyimini ileriye taşımanı hedefleyen Minerva, öğrenciler için geliştirilmiş akademik bir platform. Burada ders notlarını yükleyerek uygulama içinde yükselttiğin MPA puanı ile İngilizce kurslarından indirim kazanabilir, Start-up’lardan haberdar olup staja başlayabilirsin. Tüketici, aynı zamanda üretici olduğun bu platformda; üretirken de tüketirken de kazanan sen olacaksın. Şimdilik 60.000 sayfadan fazla öğrenci notuna sahip olan Minerva, vize ve final dönemlerinde öğrencilerin baş ucu kaynağı olmayı hedefliyor. Bunun için de Minerva katkılarını bekliyor! Minerva da seni destekleyeceğinden dolayı çok heyecanlı. :)

8e770a0b-4533-4afe-9db5-614e2d622a87

Minerva şu an için beş okulda: Bahçeşehir Üniversitesi İstanbul Bilgi Üniversitesi İstanbul Üniversitesi Marmara Üniversitesi Yıldız Teknik Üniversitesi. Bu okullardaysan hemen Minerva’yı indirip çalışmaya başlayabilirsin, çünkü yüzlerce not var! Başka okuldaysan da üzülme, yine de kaydolup kendi notlarını diğer okulların notlarıyla kıyaslayabilir, çıkmazda olduğunu düşündüğün konularda yine bu okulların ders notlarına başvurabilirsin.

iOS ve Android’de yer alan Minerva’da not yükleme özelliği henüz sadece iOS’da mevcut. Merak etme, bir ay içinde Android kullanıcıları da puan toplamaya başlayabilecekler. Minerva'nın öğrenci dostu olduğunu söylemiş miydik? :)

Uygulamayı Google Play'den indirmek için tıklayınız.

Uygulamayı AppStore'dan indirmek için tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.