Öğrenci Kariyeri Banner

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Özel Teşekkür

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Özel Teşekkür
özel_gaziosmanpaşa_hastanesi

ÖğrenciKariyeri oluşumu kurulduğundan bu yana bir çok kurum ve kuruluşun desteğini alarak başarılı çalışmalara imza attı ve atmaya devam edecektir. Bu anlamda bizlere inananlara ve destekçilerimize teşekkür borçluyuz. Bunların yanı sıra yeni dönem başlangıcında gerçekleştirmeyi planladığımız lansman toplantısı için mekan alternatifleri arayaışında iken (Sonuç olarak büyük bir ailenin geniş katılımlı toplantısından söz ediyoruz.Yeni Yüzyil Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi bizlere kapılarını sonuna kadar açtı ve mekan desteğinin yanı sıra bir çok destekte bulunuyorlar.

Bu yazımızın sebebi yaptıkları veya yapacakları bu güzel desteklerinden öte bir şey; biz öğrencilere, projelere verdikleri manevi destekle beraber ülkenin geleceğini oluşturduklarını düşündükleri gençlere sundukları olanaklardır.

Sundukları desteklerden dolayı tüm Yeni Yüzyil Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi  yönetimine teşekkürü bir borç biliriz.

Saygılarımızla
ÖğrenciKariyeri Ailesi

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.