Öğrenci Kariyeri Banner

Oyunseverlere Müjde Steam'de Kış İndirimi Başladı!

Oyunseverlere Müjde Steam'de Kış İndirimi Başladı!
Dünyaca ünlü popüler oyun platformu olan Steam, geleneksel kış indirimlerine başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir çok oyuncuyu heyecanlandıran binlerce oyunun fiyatlarında ciddi indirimler olacak.

[embed]https://twitter.com/SteamDB/status/1073605436685860871[/embed]

Steam Datebase üzerinden paylaşılan Tweet'e göre büyük İndirim 20 Aralık 19:00 itibariyle başlayacak. Çılgın indirimin 3 Ocak 2019'a kadar sürmesi bekleniyor.

Ayrıca Battle Royale türünde Fortnite ile birlikte dünyayı kasıp kavuran PUBG’nin fiyatı geçtiğimiz aylarda 87 TL‘ye yükselmişti. Ve bu zam üzerine PUBG severlerden büyük tepki gelmişti. Fortnite video oyunun ücretsiz oluşu ve Epic Games’in kullanıcılarıyla daha yakından ilgilenmesi oyunun popülaritesini azaltmıştı.

tt

Ancak beklenmedik bir şekilde gelen PUBG indirimi bir anda şok etkisi yaratacağa benziyor. Oyunun fiyatı 87 TL’den 58.29 TL‘ye düşürülerek, %33 indirim yapıldı. Oyun 2 hafta boyunca indirimli fiyattan satılacak.

Öğrenci kariyeri tüm "gamer"lara iyi eğlenceler diler :)

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.