Öğrenci Kariyeri Banner

Oyun Severlerin Kaçırmaması Gereken GameX Biletleri Satışa Çıktı!

Oyun Severlerin Kaçırmaması Gereken GameX Biletleri Satışa Çıktı!
Bağımsız geliştiriciler ve oyun şirketlerinin oyunlarını sergiledikleri, cosplay etkinliklerinin yapıldığı, oyunların oynandığı, robotların yarıştırıldığı dev bir etkinlik olan GameX 2019 bu yıl da kapılarını bütün oyun severlere açıyor. Ünlü youtuber ve yayıncıların da katılımıyla gerçekleşecek olan oyun fuarı, 5-8 Eylül 2019 tarihlerinde, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek.

GameX 2019 Neler Göreceksiniz?

1)B2B Alanı

GameX çatısı altında daha önceki yıllarda düzenlenen konferans, panel ve söyleşiler aracılığı ile, ziyaretçi ve katılımcılara, sektörün önde gelen önemli isimleriyle tanışarak ağlarını genişletme fırsatı tanınmıştır. Bu sene de B2B görüşmeleri artırmak amacı ile yapılacak olan OYUNDER konferans ve panelleriyle bu ortamın zemini hazırlanıp, fuar ziyaretçisi ve katılımcılarına çok özel fırsatlar sunulacaktır.

2)Atölye Çalışmaları

Oyun geliştirme, cosplay yapımı, resim ve sanatsal yönlerde işinin uzmanı birçok kişiden pratik yapmanıza imkan tanıyacak ve püf noktaları öğrenebileceğiniz atölye çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.

3)Geek Bazaar

Geek Bazaar, katılımcıların el yapımı ürünlerini sergilediği bir alandır. Bu alandaki stantlarda sevdiğiniz Oyun, TV, Film, Manga, Anime kahramanların figürlerini, aksesuarlarını veya tişörtlerini bulabilirsiniz.

Geek Bazaar’da yer almak istiyorsanız, buradan başvuru yapabilirsiniz.

4)Indie Game Alanı

Independent”in kısaltması olan bu terim, bağımsız oyunlar için kullanılır. Indie oyun geliştiricisi dediğimizde de aklımıza, finansal desteği veya yayımcısı olmadan oyun yapma uğraşında olan ekip gelir.

Bu yıl da GameX’te; evinizde, mutfağınızda veya küçük ofisinizde yaptığınız oyunları, her yaştan oyuncu kitlesine ulaştırabileceğiniz bir indie game alanı olacak. Indie alanına buradan başvuru yapabilirsiniz.

5)Cosplay Yarışması

Grup Cosplay yarışmasına kayıt yaptıracak kişiler grup adına ön başvuru, check-in, iletişim işlemleri için 1 kişi seçmelidir. Kayıt esnasında seçilen kişinin bilgileri verilmelidir.

Formda istenen görselleri Google Drive’a yükleyip, dosyanın paylaşılabilir linkini formun ilgili kısmına yazmanız gerekmektedir. GameX 2019, yarışma katılım formu henüz açılmamıştır. Gelişmeleri Gamexnow adresinden takip edebilirsiniz.

6)Espor Turnuvaları

Ülkemizde gelişmekte olan Espor’a geçmişten günümüze birçok katkı sağlayan GameX, katılımcı stantları içerisinde Espor turnuvaları da gerçekleştirecek.

7)Drone & Robot Yarışları

GameX 2019’da drone ve robot yarışları da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Dev alanlarda yapılacak olan drone yarışlarının yanı sıra arenalarda yapılacak olan Robot Yarışları ile de görsel bir şölene şahit olacaksınız.

8)Konferanslar

Geçtiğimiz yıllarda Oyunder’in katkılarıyla, oyun sektörünün merkezindeki insanlarla yaptılan söyleşileri daha da ileriye taşıyarak; daha büyük bir alanda, daha geniş konularda sizlerle buluşturulacaktır. Oyun geliştiriciler, streamer/youtuberlar, Espor takımları ve oyun şirketlerinin yanı sıra çizgi roman çizerleri, yazarlar ve iş dünyasının ileri gelenlerinin deneyimlerini dinleyip, onlarla tanışma ve sorularınızı sorma imkanı bulacaksınız.

NOT : 12 yaş üzerindeki ziyaretçiler tek başlarına fuar alanına giriş yapabilirler. 12 yaş altı ziyaretçilerin fuar alanına giriş yapabilmeleri için yanlarında 18 yaş ve üzeri bir refakatçi olması gerekmektedir.

Bilet Fiyatları :

  • Hafta içi bir gün için 20₺

  • Hafta sonu bir gün için 25₺

  • 4 günlük kombine için 70₺

  • 4 günlük VIP(öncelikli giriş hakkına sahip) için 150₺


Bilet alma sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için TIKLAYIN

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.