Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrenciyken Yanınızdaki En Önemli Destek: Misface

Öğrenciyken Yanınızdaki En Önemli Destek: Misface
Üniversite öğrencilerinin sıklıkla duyduğu klişe laflar vardır; bunlardan bazıları kendinizi geliştirin, kişisel eğitiminize önem verin, bir dili çok iyi öğrenin, hayallerinizin peşinden gidin tarzı öğütlerdir.Bunları çoğu zaman yakın çevrenizden, arkadaşınızdan, gittiğiniz seminerlerden veya üniversitedeki hocanızdan duymuş olabilirsiniz; fakat öğrenciler olarak bu güzel laflar kulağımıza ne kadar hoş gelse de uygulama aşamasına geldiğimizde birtakım zorluklarla karşılaşmıyor değiliz. Çoğu öğrenci yöneleceği alanı tam olarak kestirememekte, kariyer haritası çizmekte zorlanmakta veya okulu ona teorik bilgi dışında iş hayatını yakından tanıyabileceği bir ortamla etkileşim haline getirmekte zayıf kalabilmektedir.

misface- 3

Artık bu tür sorunlarınız havada kalmayacak; sizler de kariyerinizi daha doğru yöneltmek ve bunu kişisel gelişimle birlikte desteklemek istiyorsanız işte aradığınız cevap: Misface. Misface üniversite öğrencilerinin sorunlarında yanında olmaktadır. Kısaca anlatmak gerekirse Misface üniversite öğrencilerinin mentorlerden tamamen ücretsiz destek alabildikleri bir platformdur.

Misface şu an için Türkiye genelinde elli üniversitede 200 öğrenciye destek olmuştur ve hedefleri arasında daha çok öğrenciye ulaşmak vardır. Hizmet verdikleri alanların içerisinde dijital pazarlama, hukuk, mobil uygulama geliştirme, web yazılım, big data, insan kaynakları yönetimi gibi birçok alanda destekler vermektedirler.

mentors (1)

Sistemin çalışma şekli:

-Misface.com adresine girerek; başvuru formunu doldurup; mentorluk desteği istediğiniz alanı seçebilirsiniz.

-Mentorlerin boş olma/dolu olma durumlarına göre; talep ettiğiniz alandaki mentore yönlendirme yapılmaktadır.

-Görüşmeler ise online olarak(sosyal medya kanallarıyla), mail yoluyla veya birebir görüşme şeklinde yapılmaktadır.

Misface'in ilerideki dönemdeki amaçları arasında spor, kişisel gelişim, e-spor gibi alanların da olacağı bir platform haline gelmektir. Sistem şu an web üzerinden çalışmaktadır; fakat yakın zamanda mobil tarafta çalışmaları devam etmektedir. Şu an 23 üniversitede marka elçileri bulunmakta ve üniversitelerde çeşitli etkinlikler düzenlemektedirler; kısa süre içerisinde ise Türkiye'deki tüm üniversitelere destek olma amacı bulunmaktadır.

Siz de kişisel gelişiminize katkı sağlamak ve öğrencilerin birarada bulunduğu samimi ortamla tanışmak için Misface'e göz atabilirsiniz.

Sevgilerimle...

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.