Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri Yönetim Ekibi Aday Programı

ÖğrenciKariyeri Yönetim Ekibi Aday Programı
ogrenci_kariyeri

ÖğrenciKariyeri Yönetim Ekibi Aday Programı, 2017 döneminde görev alacak yönetim ekibinde yer almasını düşündüğümüz adayları keşfetmeye yönelik programımızdır.

ÖğrenciKariyeri yönetim ekibi, ÖğrenciKariyeri Ailesinde bir önceki dönemde yer almış aktif ve başarılı çalışanlardan oluşmaktadır. Bu yüzden ''Yönetim Ekibi Aday'' programımız 2017 yılına yöneliktir. Bu sene seçilecek adaylar ekibimizin çeşitli departmanlarında görev alacaklar ve sene içerisinde gösterecekleri performansla yönetim ekibine girmeye hak kazanacaklar.

ÖğrenciKariyeri 2014 yılında hayatına başlamasının yanı sıra kısa sürede Türkiye'nin önde gelen bir çok markası ile proje gerçekleştirmiş bir sosyal öğrenci platformudur. Çalışma sistemimizin tamamen ''Gönüllülük'' esasına dayalı olduğu platformumuzda öğrenciler gerçekleştirdikleri veya içerisinde yer aldıkları projeler sayesinde bir çok yönetici ile birebir görüşme imkanına sahip olmanın yanı sıra bu şirketlerden staj - iş imkanına sahip olmuşlardır.

Bu kısa sürede projelerimize destek verip içersinde yer alan firmalar aşağıdaki görselde yer almaktadır.
ogrenci_kariyeri_destek_markaları


Siz de bu güzel ailenin bir parçası olmak istiyorsanız hazırlamış olduğumuz formu doldurmanız yeterlidir. Ön eleme sürecinin ardından İK ekibimiz ufak bir mülakat gerçekleştirecek ve sonrasında aramıza katılacak arkadaşları belirleyecektir.

İşte başvuru formumuz.

Sevgilerle
ÖğrenciKariyeri Ailesi

[ad name="Google Adsense"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.