Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri Yeni Takım Arkadaşlarını Bekliyor!

ÖğrenciKariyeri Yeni Takım Arkadaşlarını Bekliyor!
Öğrenci Kariyeri Türkiye’nin ilk ve tek üniversite öğrencileri odaklı haber ve kariyer sitesidir. Üniversite öğrencilerine yönelik haber ve kariyer portalı olmanın yanı sıra çeşitli kariyer etkinleri, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmektedir.

2013 yılından beri binlerce üniversite ve lise öğrencisine sahada (üniversite etkinliklerinde, fuarlarda, kariyer sohbetlerinde) ve online olarak (website/mobil uygulama) ulaşan ÖğrenciKariyeri, 2018 yılı boyunca Türkiye çapındaki üniversite öğrencilerine ulaşmak ve kulüp etkinliklerine destek vermek amacıyla yoluna devam ediyor.

Tamamen gönülülük esasına dayalı çalışan ekibimizle 2013 yılından beri içeriklerimiz ve etkinliklerimizle sizlere ulaşıyor ve ekipçe yeni deneyimleri beraber ediniyoruz. Dinamik, eğlenceli ve sorumluluk bilinciyle her işin üstesinden gelen ekibimize şimdi yeni takım arkadaşları arıyoruz. :)

Şartlarımıza gelecek olursak; bu işin gönüllülük esasına dayalı olduğunu göz önünde bulundurarak, her daim motive, sorumluluk sahibi ve "Şimdi ne yapıyoruz?" yerine "Böyle bir fikrim var, projeye dökelim mi?" cümlesiyle karşımıza çıkan, iletişime her zaman açık olan tüm üniversite öğrencilerine kapımız açık.

Niçin ÖğrenciKariyeri'ne Katılmalısınız?

IMG-20180209-WA0140

Kurumsallıktan öte bir aile ortamının olduğu ÖğrenciKariyeri'nde Türkiye'nin dört bir noktasından ekip arkadaşlarınla iletişimde olacak ve beraber projeler geliştirebileceksiniz. Gönüllülük adı altında içinde bulunacağınız etkinlikler, kariyer sohbetleri ve daha niceleriyle hep bir önceliğe sahip ve bir adım ileride olacaksınız. Ayrıca ekip arkadaşlarımızın kendi geliştirdikleri projelere destek veriyor ve yardımcı oluyoruz.

Global Career Summit etkinliğimiz nasıl geçti? İzlemek isterseniz tıklamanız yeterlidir.

Hangi Departmanlar Mevcut?

Medya Ekibi


eee

Bu ekibimiz, sitedeki içerikler ve sosyal medya paylaşımlarında bizlere fotoğraf ve video desteğinde bulunarak medya kahramanlarımız olacak. :)

İnsan Kaynakları Ekibi


Students meeting in the foyer of modern university building

- Ekip içerisindeki koordinasyonu sağlamak
- Aktif ekip grubuna alınacak arkadaşların seçme & yerleştirme sürecini yönetmek
- Proje gruplarının ilerleyişlerini takip etmek
- ÖğrenciKariyeri ile üniversite kulüplerinin iletişimi sağlamak
- Ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık,
- Dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,
- ÖğrenciKariyeri Ailesi içerisinde yapıyı sürekli dinamik halde tutabilecek projeler üretmek
- Araştırma - Geliştirme kabiliyetinde olup 'Ben şimdi ne yapacağım?' dan çok 'Artık bunları yapmalıyız!' sorumluluğu ve bilincine sahip olmak
- İK departmanı içerisindeki takım arkadaşları ile sürekli iletişimde olup ekip üyeleri hakkında raporlama yapmak.

Sosyal Medya Ekibi


social-media-monitoring

Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden sosyal medya paylaşımlarını düzenleyecek, geliştirecek ve üretecek olan ekibimiz, ÖğrenciKariyeri'nin belirli üniversite ekiplerine ait alt Twitter ve Instagram hesaplarını da yöneterek geliştirecek ve daha çok öğrenciye ulaşmamıza yardımcı olacaktır.

Site İçerik Ekibi


IMG-20180210-WA0036

Yukarıda bir kısmını gördüğünüz ÖğrenciKariyeri'nin en dinamik ve siteyle içli dışlı olan ponçik ekibi, haftalık olarak içerik üretmekte ve bu içerikleri mobil uygulamada yayınlamaktadır. Eğer site içerik ekibinde yer almak istiyorsanız, yazarlık başvurularının ayrı olarak yapıldığını belirtir ve başvuru formunun altında yazan dipnota bakmanızı rica ederiz.***

Üniversite Temsilcisi


r

Türkiye'deki her bir üniversiteye ulaşmak ve dolaylı olarak o üniversitedeki kulüplerle işbirliği yapmak için her üniversiteden ekip arkadaşına kapımız açık. :) Üniversiteleriyle ilgili her türlü duyuru, etkinlik vs iş durumlarında arkadaşlarımızla iletişim halinde olacağız.

Mobil Yazılım 


yazilim_ekibi

AppStore ve GooglePlay'de bulunan ÖğrenciKariyeri mobil uygulamamızda yapacağımız iyileştirmelerde bizlere yardımcı olabilecek ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen öğrenci arkadaşlarımız bu departmana başvurabilirler. Mobil uygulamamızı incelemek, indirmek ve tanıtım filmini izlemek için tıklayınız.

Web Yazılım


11

Websitemizle ilgili yapılacak geliştirmelerde bizlere yardım etmek isteyen ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen üniversite öğrencisi arkadaşlarımızın bu departmanda yerleri hazır. :)

PR Destek Ekibi


pr_marketing

Bu ekibimizin görev tanımı: Öğrenci Kariyeri'nin çalıştığı firmaların kültür ve değerlerine uygun düşen yönetimi gerçekleştirmek, marka kimliğine uygun olarak, hedef kitlenin sempatisini kazandıracak çalışmalar organize etmek.

Sponsorluk Departmanı (Kurumsal İlişkiler)


fff

Sürekli şirketlerle iletişim halinde olarak etkinliklere ürün desteği konusunda yazışmalar ve görüşmeler yapacak olan ekibimiz bu sayede üniversite kulüpleriyle bu şirketler arasında köprü vazifesi görecek.

Sosyal Sorumluluk Departmanı


ogrenci-kariyeri-isaret-dili

Bu ekibimizde arkadaşlarımız her türlü sosyal sorumluluk projesi geliştirebilecek, projeler için planlama yapacak ve yönetecektir. İşaret dilinde şarkı söylediğimiz şarkımız için tıklayınız. :) 

Tanıtım Ekibi


IMG-20171002-WA0009

ÖğrenciKariyeri olarak birçok fuar ve üniversite etkinliğinde yer alıyor ve standlarımızda öğrenci arkadaşlarımıza sitemiz ve mobil uygulamamızdan bahsediyoruz. Bu süreçte standlarımızda bizlere destek olacak arkadaşlarımızı ailemize bekliyoruz. :)

Eğer ÖğrenciKariyeri Ailesi'ne katılarak üniversite yıllarına harika anılar ve tecrübeler katmak istiyorsan başvuru formu için buraya tıkla! :)

***Site İçerik Departmanında yazarlık yapmak isteyen arkadaşlarımızın armonibayar@ogrencikariyeri.com adresine neden yazar olmak istedikleri hakkında bir motivasyon maili göndermeleri ve bu mailde ÖğrenciKariyeri sitesinde yazmak istediği bir içerik örneğini PDF formatında göndermeleri gerekmektedir. Sadece motivasyon yazısı ya da sadece içerik göndererek başvuran adayların başvurusu dikkate alınmayacaktır. 

ÖğrenciKariyeri tamamen sosyal bir proje olup çalışma sistemi 'Gönüllülük Esasına' dayanmaktadır. Herhangi bir ücret söz konusu değildir.

Son Başvuru Tarihi: 8 Nisan Pazar 22.00

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.