Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri Yeni Dönem Lansmanı Gerçekleşti

ÖğrenciKariyeri Yeni Dönem Lansmanı Gerçekleşti
IMG_8072

2014 Yılında ''Büyük bir AİLE'' olma hedefiyle hayata geçen ÖğrenciKariyeri projesi. 2 yıl gibi bir sürede (kimine göre uzun kimine göre ise kısa) geniş bir aile olmayı başladı. 2016 yılı itibariyle 89 üniversiteye erişen bir ağa sahip olan ÖğrenciKariyeri Ailesi yeni dönem projelerini sunmak amacıyla Yeni Yüzyil Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde İstanbul Yönetim ekibi ve 'Yönetim adayı programı'' na seçilen yeni üyelerle beraber toplandı.

IMG_8030

ÖğrenciKariyeri Ailesini karşılayan hastane yönetiminden İç Denetim Müdürü Oğuz Akpulat, İç Denetim Sorumlusu Nilhan Akgüç Uluç öğrenci arkadaşlarımıza vermiş oldukları değer ve destekleriyle bizleri onure ettiler ayrıca organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Otelcilik Hizmetleri Sorumlusu Arzu Dikmenli Ateş'e, Eğitim Müdürü Semra Demirok Nurkan'a ve Kurumsal Pazarlama Süpervizör'ü Emel Sezer'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

IMG_8083

Etkinliğimiz İç Denetim Müdürü Oğuz Akpulat'ın karşılama konuşması ve Kurumsal İletişim Müdürü Arzu Ateş Göçtürk'ün sunumuyla başladı. Daha sonrasında ÖğrenciKariyeri'ne ait sunum ve gelecek projelerden bahsedilen toplantı tartışma oturumuyla sona erdi.

Çok güzel ve heyecan verici projelerin şekillendiği toplantının ardından ÖğrenciKariyeri Ailesi çalışmalarına hızla başladı. Çok güzel ve ses getireceğine inandığımız projelerimizi siz değerli takipçilerimizle paylaşacağız. Türkiye'nin en geniş ailesi olması yönünde emin adımlarla...

 

ÖğrenciKariyeri İstanbul Yönetim Ekibi ve Yönetim Aday Ekibi yeni dönem projelerini değerlendirdi.

Posted by Öğrenci Kariyeri on 21 Şubat 2016 Pazar

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.