Öğrenci Kariyeri Banner

ODTÜ İşletme Topluluğu Women Power Etkinliği Başlıyor!

ODTÜ İşletme Topluluğu Women Power Etkinliği Başlıyor!

29 yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin en aktif öğrenci topluluklarından biri olan ODTÜ İşletme Topluluğu (METUBIZ) 19 Aralık 2020’de Women Power’ı gerçekleştirmeye hazırlanıyor!

 

Women Power, kadınların iş, spor ve sanat hayatındaki yerine vurgu yapmak amacıyla alanlarında önemli başarılara imza atmış; üst düzey yöneticiler ve girişimciler, spor dünyasında ilkleri başaranlar, saygıdeğer sanatçılar ve asla pes etmeyen kadınlar ile tek gün, paneller ve oturumlar şeklinde gerçekleştirdiğimiz aktivitemizdir. Etkinliğimizin temelini kadının hayalini kurduğu ve yapmak istediği her şeyi yapabileceği inancı oluştururken, zihniyetini ve vicdanını inandığımız değerler ve sosyal sorumluluk bilinci oluşturur. 21 .yüzyılda dahi kadının toplumda sadece ev rolü olduğunu savunan sığ zihniyete karşı kadının kendi isteklerini gerçekleştirebilme inancına ek olarak erkek egemen olduğu düşünülen her türlü alanda da istediği takdirde başarıya ulaşabileceği inancı ve fikrinden taviz vermiyoruz.

 

Paneller ve söyleşiler şeklinde, samimi bir ortamda deneyimlenecek olan etkinliğin bitiminde ise katılımcıları sürpriz çekilişler bekliyor.


Başvuru için tıklayınız.


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.