Öğrenci Kariyeri Banner

O Üniversitede Cam Şişeli İçecekler Yasaklandı

O Üniversitede Cam Şişeli İçecekler Yasaklandı
cam_sise

[ad#HTML-2]

İSTANBUL Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde geçtiğimiz cuma günü çıkan ve 57 kişinin gözaltına alındığı olaylar okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Olaylar nedeniyle okula cam şişeli içecek sokulması ve satılması yasaklandı.

 

GÖZALTIN ALINANLAR SERBEST
İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde geçtiğimiz Cuma günü iki öğrenci grubu arasında çıkan olaylarda her iki gruptan toplam 57 öğrenci gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan öğrenciler dün sevk edildikleri Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’nda savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.




EMNİYET TEDBİRLERİ İKİ KATINA ÇIKARTILDI

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, geçtiğimiz hafta meydana gelen olayların tekrarlanmaması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet ekiplerinden de destek alarak önlemlerini iki katına çıkarttı. Polis ekipleri okul çevresinde ki şüpheli kişiler ve okul girişinde denetim yaptı.



ÜNİVERSİTE KANTİNİNDE KAPALI CAM ŞİŞE İÇECEK SATIŞI YASAK

Üniversite yönetiminin kavgalar sırasında öğrencilerin birbirleri üzerine cam şişe attığı için üniversite içerisindeki kantinlerde cam şişeli içecek satılmasının yasakladığı öğrenildi. Polis ekipleri de bu sabah okul girişindeki uygulaması sırasında çok sayıda cam şişeli içeceğe ve içeri sokulmak istenen sopalara el koydu.





OKULUN İÇİNDEKİ OLAYLAR GÜVENLİK KAMERALARINDA

Geçtiğimiz cuma günü çıkan olayların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Üniversitenin güvenlik kameralarına yansıyan olaylarda okulun bahçesindeki bir grup öğrencinin bir kız öğrencinin çantasından çıkardığı sopaları montlarının içerisine gizlediği görüldü. Sopaları alan öğrenciler ile " Müslüman Gençlik" adlı öğrenci grubunun olduğu tarafa doğru ilerledikleri sırada bir anda geriye doğru kaçmaları görüntülere yansıdı.

Karşıt görüşlü grubun da fakültenin koridorlarında slogan attığı görülüyor. Kaçışan grubun okulun iç avlusunda bulunan bir bankı ittirerek barikat olarak kullanmaları kameralara yansıyor. Bu sırada okulun içerisine giren Çevik Kuvvet polis ekiplerini gören grubun kaçışmaya başladığı, ellerinde bulunan sopa ve dolu soda şişelerini de polis ekiplerine atığı görülüyor.

[ad name="HTML-1"]

Kaynak

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.