Öğrenci Kariyeri Banner

Nuhoğlu Vakfı Bursu

Nuhoğlu Vakfı Bursu
Burs başvurusu başvuru formunun doldurularak istenilen belgelerle beraber mail (burs@nuhoglu.org.tr) atarak ya da vakıf merkezine (İnönü Mahallesi Kartal Caddesi No:86-87 / 4 Kayışdağı / Ataşehir / İSTANBUL) adresine iletilmesiyle gerçekleşir.

Burs ilanlarından yayınlandığı an haberdar olmak istiyorsanız mobil uygulamamızı indirmeniz yeterlidir. Mobil uygulama indirme adresimiz için tıklayın.

Başvuru belgeleri:
1) 1 adet fotoğraf
2) 1 adet öğrenci belgesi
3) Ana Bilim Dalı Başkanından tez konusu ve tez danışmanını bildiren bir yazı (Doktora ve Yüksek Lisans öğrencileri için geçerlidir.)
4) Bağlı bulunulan nüfus idaresince düzenlenecek olan “Aile Nüfus Bildirgesi Formu” (Anne, baba veya kardeşlerden birinin bedenen veya ruhen çalışamayacak halleri varsa ayrıca belirtilmelidir.)
5) Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren bir adet ikametgah ilmuhaberi, (Ayrıca öğrenimi süresince aynı şehirde bulunup, ailesinden ayrı ikamet etmek zorunda olanlar, bu durumu nedeni ile belirtmelidirler.)
6) Ailede öğrenim gören kardeşlere ait öğrenci belgeleri
7) Ara sınıfta okuyacak öğrencilerden notlarını, akademik ortalamalarını gösterir resmi bir belge (Transkript, not çizelgesi, karne vs.)
8) YGS / LYS puan bildirgesi




Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.