Öğrenci Kariyeri Banner

Nostradamus’un Yeni Bir Kehaneti Daha Ortaya Çıktı!

Nostradamus’un Yeni Bir Kehaneti Daha Ortaya Çıktı!

Dünyanın en popüler kahinlerinden biri olarak tanınan Nostradamus'un yüzyıllar önce yazdığı bir kehanet ortaya çıktı. Dünyaca ünlü Fransız kahinin, 1555 yılında kaleme aldığı bir metni inceleyen uzmanlar dikkat çekici bir keşifte bulundu.

Küresel Isınmayı Yüzyıllar Önce Bildi!

Gerçek adı Michel de Notre-Dame olan Nostradamus hayatı boyunca 22 kitap kaleme aldı. Ünlü kahinin 1555 yılında yazdığı bir metni inceleyen uzmanlar, yeni bir keşif gerçekleştirdi. Geçmişte Hitler’in yükselişini, John F. Kennedy’nin suikastını ve 11 Eylül saldırılarını önceden bildiğine inanılan Nostradamus’un 1555 yılında yazdığı bir metinde kullandığı kelimelerin günümüze çok uygun olduğu fark edildi.

Nostradamus’un 1555’te yazdığı metinde, “Güneş gibi baş da parlayan deniz olacak. Karadeniz’deki canlı balıklar kaynayacak. Rodos ve Cenova, yarı aç kaldığında yerel halk onları kesmeye çalışacak” ifadesini kullandığı görüldü.

Son dönemde kehanetleri Baba Vanga ile birlikte sık sık gündem olan Nostradamus’un sözlerini inceleyen uzmanlar, ünlü kahinin küresel iklim değişikliği ve küresel ısınmayı bildiğini belirtti. Kitaplarında Fransızca, Yunanca ve Latin alfabesini kullanan Nostradamu’un bu ifadeleri de uluslararası medya kuruluşlarının gündemine oturdu.

Konuyla ilgili konuşan uzmanlar, son dönemde İspanya genelinde aşırı bir kuraklık olduğuna dikkat çekerek, yaz aylarında su krizinin daha da artacağı uyarısını açıklamalarına ilave etti.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.