Öğrenci Kariyeri Banner

Nexus 5 Ülkemizde Ön Siparişe Açıldı Telefonun Fiyatı İse

Nexus 5 Ülkemizde Ön Siparişe Açıldı Telefonun Fiyatı İse
google-nexus-5-01


Geçtiğimiz yıl ekim sonunda tanıtılan LG ve Google ortaklığıyla üretilen Nexus 5 sonunda ülkemiz kullanıcılarına sunulmuş bulunuyor. Google Play aracılığıyla dünya geneli satışı yapılan telefon , Teknosa tarafından önsiparişe açılmış durumda.Teknosa sipariş veren ilk 100 kişiye kılıf hediye ediyor ayrıca telefonu alan herkese 100 lira değerinde hediye çeki sunuyor.
Google Play üzerinden 16 Gb’ı 349$, 32 Gb’ı 399$ ‘ a satılan Nexus 5 ‘in Teknosa’daki önsipariş fiyatı 16 Gblık model için 1399 TL görünüyor. 32 Gb olan modeli için henüz bir bilgi bulunmamakta.Bakalım Nexus 5 ; LG G2 gibi batarya ve kamera yönünden artısı olup aynı fiyata satılan bir telefon karşısında ne kadar satabilecek bekleyip göreceğiz.. Nexus 5 in bana göre büyük bir artısı ise saf android olup sistemin stabil çalışması , güncellemeleri ilk olarak almasıdır.. Buda saf android kullanmak isteyenleri Nexus ‘5 e yönlendirmektedir.

LG G2 vs LG NEXUS 5

Untitled3

 

Anıl TURAN | Öğrenci Kariyeri Mobil Teknolojiler Editörü

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.