Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'ten Bir Yeni Özellik Daha: Giderek Televizyona Dönüşüyor!

Netflix'ten Bir Yeni Özellik Daha: Giderek Televizyona Dönüşüyor!

Dünyanın en popüler yayın platformlarından olan Netflix'in yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Deadline'ın haberine göre dev platform, stand-up gösterileri ve reality show gibi programların canlı bir şekilde izlenmesine olanak tanıyacak 'canlı yayın' özelliğini kullanıcılara sunmayı planlıyor.

Variety’nin haberine göre Netflix, canlı yayın özelliğini kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor. ABD merkezli dev platformun bu özelliği geliştirmenin ilk aşamalarında olduğu; canlı reality showlar gibi televizyonlarda gördüğümüz programlarda ve stand-up gösterilerinde kullanılabileceği ifade ediliyor.

Canlı Oylamalar Da Yapılabilecek!

Ayrıca canlı yayınların, platformun popüler yarışma programları için canlı oylama yapmak için kullanılabileceği de gelen haberler arasında. Şu an için canlı yayınlar hakkında pek fazla detay bulunmadığını da eklemek gerek.

Özelliğin senaryosu olmayan reality şovlarda ve stand-up gösterilerde kullanılacağı tahmin edilirken spor yayınlarında kullanılıp kullanılmayacağı merak konusu olmuş durumda. Böyle bir şey birçok kullanıcı tarafından beğenilme potansiyeline sahip olsa da Deadline, platformun buna dair bir planının şu an için bulunmadığını aktarıyor.

Kısacası Netflix, bir nebze bildiğimiz geleneksel televizyonları andıran canlı yayın özelliği ile birlikte farklı şeyleri kullanıcılarına sunmayı düşünüyor. Özelliğin henüz daha geliştirilmenin ilk aşamalarında olduğunu; ancak çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir zaman çizelgesinin bulunmadığını da son olarak ekleyelim. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.