Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Tarihinin En Kötü Dizisi Belli Oldu!

Netflix Tarihinin En Kötü Dizisi Belli Oldu!

Türkiye'de en popüler yayın platformlarından biri olan Netflix'te yayınlanan Resident Evil isimli dizi, son zamanların en kötü dizisi olarak kayda geçti. 14 Temmuz'da yayınlanan yapım sosyal medyada yerden yere vuruldu.

Popüler yayın platformu Netflix'te, birbirinden farklı kategorilerde onlarca dizi bulunuyor. Birçoğu genellikle izleyiciler tarafından karışık puanlar alsa da, son video oyun uyarlaması oldukça kötü eleştirilere maruz kaldı. Geçtiğimiz gün Netflix’te yayınlanan Resident Evil dizisi, son zamanların en düşük puanını almış bile olabilir.

IMDb'de 3 Buçuk Puan Aldı!

İlk sezonu sekiz bölüm olan Resident Evil uyarlaması, 14 Temmuz’da Netflix’te yayınlanmıştı. Fakat dizi yayınlanır yayınlanmaz, izleyicilerin ve eleştirmenlerin odağına oturdu. Rotten Tomatoes’ta yüzde 22’lik izleyici puanına ulaşan dizi, Netflix tarihine geçti.

IMDb’de 3,5 puan ile oldukça fazla eleştiri alan Resident Evil dizisi, seri için oldukça kötü bir örnek oldu. Eleştirmenlere göre uyarlama, hem video oyunların hem de önceki filmlerin havasını yansıtmayı başaramadı.

Eleştirmenler, aslında ilk fragman yayınladıktan bu yana diziden şüpheli olduklarını söylediler. 14 Temmuz’da Netflix’e gelmesinin ardından ise sosyal medyada ve puanlama platformlarında yerden yere vuruldu. Dizinin genel olarak Resident Evil’la ilgisi olmadığı vurgusu yapıldı.

Resident Evil oyun serisine dayanan yapım, New Raccoon City’yi yöneten Umbrella Corporation’ın tehlikeli sırlarını açığa çıkarmak isteyen Jade’in hikayesini konu alıyor. Yönetmenlik koltuğunda ise Supernatural dizisinin yapımcısı Andrew Dabb yer alıyor.

 

 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.