Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'in Yeni Türk Filmi Gönül'den İlk Fragman Geldi!

Netflix'in Yeni Türk Filmi Gönül'den İlk Fragman Geldi!

Netflix, yeni Türk filmi Gönül'ü duyurdu. Töreler gereğince olmaması gereken birine aşık olan Sümbül'ün başına gelenleri anlatan 'Gönül' filmi, 10 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak.

Popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, orijinal Türk yapımlarına bir yenisini daha ekledi. Yaptığı bir açıklama ile yeni Türk filmi "Gönül"ü resmen duyuran platform, filmin ilk fragmanını yayınladı.

10 Ağustos'ta Yayınlanacak

Gönül'ün yayınlanacağı sayfayı internet sitesinde aktif hale getiren Netflix, film açıklamasında "Deli dolu Sümbül, düğününde kemane çalan göçebe Piroz'a aşık olur. Ama töre kuralları da batıl inançlar da onlara engel olamaz. Yeter ki gönüller bir olsun." ifadelerine yer verdi. 

95 dakika uzunluğundaki filmin oyuncu kadrosunda; Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü, Şevval Sam ve Bülent Emin Yarar yer alıyor. BKM tarafından üstlenilen projenin senaristliğini Soner Caner yapacak. Caner, aynı zamanda filmin yönetmen koltuğunda da oturuyor. 

Netflix tarafından yapılan açıklamalarda, Gönül'ün 10 Ağustos'ta yayınlanacağı belirtildi.

Filmin Fragmanı:

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.