Öğrenci Kariyeri Banner

NASA Yayınında Ufo Görüntülendi!

NASA Yayınında Ufo Görüntülendi!

Sosyal medya NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) yaptığı canlı yayını konuşuyor. Görüntülerde en az 10 adet tanımlanamayan nesnenin yer alması UFO tartışmalarının bir kez daha gündeme geleceğini gösteriyor.

Dünya dışı yaşam arayışı bilim dünyasının gündemindeki yerini koruyor. Henüz evrende yalnız olmadığımızı kanıtlar nitelikte bir keşfe henüz imza atamadık. Ancak son dönemde peş peşe gelen UFO görüntüleri ve açıklamaları sonrası dünyanın kafası karışık. UFO'ların gerçek olduğuna inananların oranı tüm zamanların en yüksek oranına ulaşırken NASA'nın görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. 

Dünya'nın yörüngesinde görev yapan Uluslararası Uzay İstasyonu'nun (ISS) kamerasına takılan görüntüler yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu. NASA'nın ISS'deki kameralar ile yaptığı canlı yayınına yansıyan görüntülerde tanımlanamayan en az 10 tane nesne görüldü. 3 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen olay 'Mr MBB333' isimli bir kullanıcı tarafından fark edildi. Mr MBB333'nin YouTube'a yüklediği görüntüler kısa sürede viral oldu.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.