Öğrenci Kariyeri Banner

Müzikseverlerin Beğeneceği 4 Site

Müzikseverlerin Beğeneceği 4 Site

Müzik için ruhun gıdası diyenlerin bir bildiği varmış. Müzik olduğumuz yerden bizi farklı diyarlara götürebilen güçlü bir varlık. 

Müzik severlerin seveceğini düşündüğümüz, köşede kuytuda kalmış birkaç siteyi sizler için derledik. 

Incredibox

incredibox

Bu site, birçok kombinasyonla kendi müziğinizi yapabilmenizi sağlıyor. Animasyonlarıyla birlikte çok daha güzel bir site haline gelmiş. Farklı çeşitleri denerken keyif alacağınıza eminiz.

Gnoosic

gnoosic1

Bu siteye bir, iki ya da üç tane sevdiğiniz şarkıcı ya da müzik grubu adını yazıyorsunuz. Size beğeneceğinizi düşündüğü diğer şarkıcıları ya da grupları gösteriyor. Unuttuğunuz, bilmediğiniz, keşfetmediğiniz birçok şarkıcıyı karşınıza çıkarabiliyor. İşte böyle:

gnoosic2

Barış Akarsu'yu unutmak ne mümkün ama... 

 

Radio Garden

radio-garden

Tüm dünyada şu anda canlı olarak yayınlanan radyoları dinleyebilirsiniz. Dünya haritasından seçtiğiniz noktalara tıklıyor, oranın ulusal radyo kanalında çalan şarkıyı dinliyorsunuz. Bir dünya şarkı türü keşfetmenize yol açıyor. Fazlasıyla keyifli. İsterseniz Suudi Arabistan, isterseniz Norveç, isterseniz Kanada. Seçim sizin.

 

Drive & Listen

drive - listenBu site ile 53 farklı şehirde arabayla yolculuk yapıyor, o şehirde çalan radyoların şarkılarını dinliyorsunuz. Gerçekten oradaymış gibi trafiğe giriiyor, isterseniz video ile kaydedilmiş sokağın sesini de dinleyebiliyorsunuz. Trafiği hızlandırma seçeneğiyle trafiği akıcı hale getirmek de ayrıca keyifli oluyor :)

İster Roma ister Budapeşte ister Seoul'da yolculuk edebiliyor, müziklerini dinleyebiliyorsunuz. Bir güzel haber daha, şehirlerde kimse maske takmıyor... Bir nebze pandemiyi unutabiliyorsunuz bu sayede. 

listendrive

Türkiye'den de İstanbul, İzmir ve Antalya'yı gezebiliyorsunuz. 

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz:

Müzikseverlerin İşine Yarayacak 5 İnternet Sitesi

Sizin Müzik IQ'nuz Ne Kadar ?

 

Özgün İçerik


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.