Öğrenci Kariyeri Banner

Mühendisler İş ve Staj Fırsatını Kaçırmayın!

Mühendisler İş ve Staj Fırsatını Kaçırmayın!
Programın Kapsamı

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerinde yetiştirilmek üzere genç mühendis adaylar değerlendirilecektir. Proje kapsamında aşamaları başarıyla geçen adaylar Uzay ve Havacılık, Savunma Sanayi, Enerji, Sağlık, Denizcilik, İleri Elektronik gibi alanlarda iş ve staj fırsatı bulacaklardır. Programa başvuru yapan kişilerin özgeçmişleri Türkiye Teknoloji Takımı ile paylaşılacak, adaylar Vakfın etkinliklerinden haberdar olma fırsatı yakalayacaktır.

Hedef Kitle

Üniversitelerin mühendislik fakültelerinde 3. veya 4. sınıflarında okuyan ya da yeni mezun olmuş, Yüksek lisans veya doktora öğrencisi olan, sürekli öğrenmeye yatkın olan, mühendislik alanında kariyer yapmayı planlayan, 30 yaş altı adaylar başvuru yapabilirler.

i

Programın Amaçları




Mühendislik alanında Türkiye’nin en yetenekli ve gelecek vadeden öğrencilerini ya da yeni mezunları tespit edip onların gelişimlerine katkıda bulunmaktır.

Proje kapsamında yeteneklere Teknopark İstanbul bünyesinde bulunan Uzay ve Havacılık, Savunma Sanayii, Enerji, Endüstriyel Tasarım, İleri Elektronik vb. alanlarda faaliyet gösteren Türkiye’nin en prestijli mühendislik şirketlerinde staj ve iş olanakları sunulacaktır. Başvuran adaylara Mental tarafından kariyer fırsatları sunulacaktır.

Proje kapsamında mühendislere çalıştıkları alanlarda, her türlü soruyu sorabilecekleri alanında en iyi mühendisler tarafından mentörlük desteği verilecektir.Ayrıca Teknopark İstanbul firmalarında çalışmaya başlayan Ar-Ge mühendisleri bir buluş yaptığında firmasının patent başvurusu yapabilmesi için bilgilendirme ve danışmanlık desteği verilecektir. Konuyla ilgili patent vekili hizmet alımında Teknopark İstanbul tarafından finansal destek de sağlanacaktır.


Programın İçeriği

1. Öğrenilen teorik bilgileri uygulamaya geçirme

2.Mühendislik alanında en prestijli şirketlerde staj ve iş fırsatı

3.Alanında en iyi mühendislerden mentörlük desteği

4.Buluş yapanlar için Teknodestek programı


Takvim



16  Haziran




Programa başvuruların sona ermesi


19Haziran




Ön başvurusu kabul edilen adayların ilanı


22 Haziran



Başvurusu kabul edilen adayların  online İngilizce seviye tespit sınavı ve Genel Yetenek Testi



3-7 Temmuz

Birebir mülakatların gerçekleştirilmesi

12 Temmuz

Başarılı adayların ilan edilmesi

17 Temmuz


Teknopark İstanbul teknik gezisi

1-31 Ağustos


Eğitim ve Staj Dönemi


Program kapsamında başarılı öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.




Programa başvuran tüm adaylar Mental HR tarafından sunulacak kariyer fırsatlarından haberdar olma fırsatı yakalayacaklardır.

Başvuru Linki

Kaynak


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.