Öğrenci Kariyeri Banner

Mudo Ceo'su Barış Karakullukçu ile Kariyer Sohbetleri

Mudo Ceo'su Barış Karakullukçu ile Kariyer Sohbetleri
barış karakullukçu

ÖğrenciKariyeri ve Manivela Akademi ortaklığında her ay düzenlenen Kariyer Sohbetleri projesi kapsamında bu sefer ki ziyaretimiz Mudo Ceo'su Sayın Barış Karakullukçu ile gerçekleştirildi. Mudo'nun değerli İK ekibinin yaptığı ön hazırlıklar ve Sayın Barış Hanım'ın sıcak sohbetiyle öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Etkinliğimizden bir kesit;


Önceki Projelerimizden;

Kariyer Sohbetleri | Verda Emiroğlu – Turkcell Teknoloji


ÖğrenciKariyeri | Unilever Buluşması


 

Öğrenci arkadaşlarımızdan bazılarının gerçekleşen proje sonrası yorumları;

MERT DEDEKÖY (Özyeğin Üniversitesi): Küçük ve samimi bir ortamda olmamı hoştu buaçıdan daha yararlı olduğunu düşünüyorum diğer etkinliklere göre. Karşılama, gösterilen ilgi ve ortam güzeldi. Ofisin içinde olmamız da etkinliğimizin doğrultusuyla uygundu,yerinde yaşamış olduk.

YEŞİM İPEK (İstanbul Teknik Üniversitesi): Tabi güzeldi farklı düşünceler kattı ama keşke daha uzun olsa daha da soru sorabilsek demedim değil. Tabi Barış hanımın bu zamanı ayırması bile çok güzeldi.

CANSU KORKMAZ (Koç Üniversitesi): Güzel bir etkinlikti öncelikle teşekkür ederim ama oturduğumuz yer biraz sıkışıktı onun dışında memnunum.

ALPER TATLI (İstanbul Bilgi Üniversitesi): Günden güne artan iş dünyasının zorlu maratonunda nasıl kendimizi geliştirerek yükselebiliriz, kendimizi nasıl daha da geliştirebiliriz gibi önemli konuları çok değerli iş insanı Barış Karakullukçudan dinlemek çok keyifliydi. Çok verimli bir kariyer sohbetiydi diyebilirim.

İPEK KARATAŞ (Yeditepe Üniversitesi): Öncelikle çok amacına uygun ve yararlı bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Barış Hanım çok tatlıydı iş hayatı ve özel hayatıyla ilgili bizimle paylaştığı bilgiler çok değerliydi. Ayrıca sıkılmadan bütün sorularımızı cevaplandırdı bu yüzden benim adıma çok yararlı bir etkinlik oldu.

Etkinliğimizden Görüntüler 

Öğrenci Kariyeri & Manivela Akademi ortaklığında gerçekleştirilen Kariyer Sohbetleri projesi kapsamında MUDO CEO'su Sayın Barış Karakullukçu, öğrenci arkadaşlarımızı ofisinde ağırladı.

Posted by Öğrenci Kariyeri on 4 Şubat 2016 Perşembe

 

Bu projemizde ağırladığımız öğrenci arkadaşlarımızın üniversiteleri;
Bahçeşehir Üniversitesi
Bilgi Üniversitesi
Boğaziçi Üniversitesi
Dumlupınar Üniversitesi
İstanbul Kültür Üniversitesi
İstanbul Teknik Üniversitesi
İstanbul Üniversitesi
Kocaeli Üniversitesi
KOÇ Üniversitesi
Marmara Üniversitesi
MEF Üniversitesi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Özyeğin Üniversitesi
Sakarya Üniversitesi
Yeditepe Üniversitesi
Yıldız Teknik Üniversitesi

Kariyer Sohbetleri Etkinliklerimiz Hızla Devam Edilecektir. Bizleri Takipte Kalın :)

https://www.facebook.com/ogrencikariyeri

https://www.twitter.com/ogrencikariyeri

[ad name="Google Adsense"]

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.