Öğrenci Kariyeri Banner

Microsoft Yaz Okulu'na Hazır Mısınız?

Microsoft Yaz Okulu'na Hazır Mısınız?
summer-school

Teknoloji aşıklarının birleştiği bir yaz okulu muhteşem değil de nedir? Her yıl ağustos ayında gerçekleşen 100 genci sektörün önde gelen liderleriyle bir araya getiren Açık Akademi Yaz Okulu başvuruları açıldı!

Peki bu yaz okulunda bizleri neler bekliyor?

Teknoloji sektörünün önde gelen eğitimcileri tarafından hazırlanan yoğun bir ders programı ile bir ay eğitim alıyorsunuz. Sadece teknik eğitim dersleri almıyorsunuz aynı zamanda başarılı girişimler yapabilmek ve iş hayatında da yararlanabilmek amacıyla pazarlama, iş geliştirme, satış gibi konularda da dersler alabiliyorsunuz.

Üniversite öğrencilerinin uygulama geliştirme Farklı sektörlerin liderleriyle bir araya gelerek onların ilham verici hikayelerini dinleme fırsatı elde edebilirsiniz ve profesyonel dünyayı daha yakından tanıyabilirsiniz.

MVP’ler, MCT’ler ve BT profesyonelleri tarafından verilecek olan yoğun teknik eğitimlerde; bulut teknolojilerinden mobil ve masaüstü uygulama geliştirmeye kadar birçok farklı konuya değinilecek.

Microsoft Türkiye, Açık Akdemi Yaz Okulu ile Türkiye’nin çok düşük bir paya sahip olduğu küresel bilişim pazarına katma değer sağlayacak, Türkiye’nin kalkınmasında anahtar rol üstlenecek genç yazılımcılar yetiştirmeyi hedefliyor.

Microsoft Açık Akademi Yaz Okulu’nda bu yıl, her yılki olduğunun yanı sıra Xamarin, Chatbot, Unity, Microsoft Cognitive Services, VR/AR gibi teknolojiler, ayrıca nesnelerin interneti, büyük veri ve bulut teknolojileri konuları sektörün liderleri tarafından aktarılıyor olacak. Microsoft Açık Akademi Yaz Okulu’na katılan her öğrenci bir ayın sonunda büyük jüri önünde geliştirdiği projeyi sunma şansı yakalayabilecek.

İlk aşama için son başvuru tarihi 5 Mayıs 2017!

Bu yıl 31 Temmuz – 25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Açık Akademi Yaz Okulu hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.