Öğrenci Kariyeri Banner

Microsoft Office Tarihe Karışıyor!

Microsoft Office Tarihe Karışıyor!

30 yıl önce hayatımıza giren Microsoft Office, köklü bir değişikliğe gideceğini açıkladı. Şirketin ofis yazılımlarının çatı markası artık 'Microsoft 365' olarak anılacak.

Bu Word ve Excel gibi uygulamaların ortadan kalkacağı anlamına gelmiyor, bunun yerine şirket bu araçları yeni bir isim altında topladığını belirtti.

Microsoft Office ilk olarak 1990’da piyasaya sürüldü. Yıllar boyunca birçok yenileme aldı ve iş yeri yazılımı alanında öne çıkmayı başardı.

Kasım Ayında Kullanıma Sunulacak!

Microsoft’tan Jared Spataro, Microsoft 365 uygulamasının bir dizi yeni özellikle geleceğini de vurguladı. Microsoft’un SSS sayfasına göre, Microsoft 365 kasım ayında kullanıcılara sunulmaya başlayacak. Windows ve mobil için Office uygulamasında Ocak 2023’te değişiklikler yapılacak.

Yazılım devi, aslında iki sene önce Office 365 aboneliklerini Microsoft 365 olarak yeniden adlandırarak isim değişikliği konusunda da farklılık yapmıştı.

Şimdi ise önümüzdeki aylarda Office.com, Office mobil uygulaması için yeni bir simge, yeni bir görünüm ve daha fazla özellik ile Microsoft 365 olarak hizmet vermeye devam edecek.

Microsoft Office markası bir anda tarihe karışmayacak. Bireysel olarak tüketiciler ya da şirketler tek seferli satın alımlarda eski markayı bir süre daha kullanmaya devam edecek.

 

Kaynak:1,2


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.