Öğrenci Kariyeri Banner

MasterCard'tan Yaratıcı Genç Fikirlere Destek

MasterCard'tan Yaratıcı Genç Fikirlere Destek

MasterCard'tan Yaratıcı Genç Fikirlere Destek
MasterCard,  Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle, global başarı yakalayacak inovatif fikirleri desteklemek amacıyla “MasterCard Innovation Challenge Turkey” programını başlattı. Program kapsamında, “Dijital Hayat”, “Nakitsiz Toplum”, “Kamu ve Kurumlara Yönelik Çözümler”, “Perakende” ve “İstanbul’un Sorunları” başlıkları altında, yenilikçi ürün ya da hizmet fikri bulunan yaratıcı adaylar desteklenecek. Kayıtları 02 Aralık 2013 tarihinde www.innovationchallengeturkey.com adresinden başlayan programda, ilk üçe giren inovatif girişim fikirleri para ödülüyle de desteklenecek. 




MasterCard, Girişim Fabrikası işbirliğiyle “MasterCard Innovation Challenge Turkey” inovasyon programını başlattı. Uluslararası arenada başarı yaratacak uygulanabilir inovatif fikirleri desteklemek amacıyla gerçekleştirilen program, 02 Aralık 2013, Pazartesi günü açılan kayıtla başladı.

“MasterCard Innovation Challenge Turkey” inovasyon programına, “Dijital Hayat”, “Nakitsiz Toplum”, “Kamu ve Kurumlara Yönelik Çözümler”, “Perakende” ve “İstanbul’un Sorunları” konularında, inovatif ürün ve servis fikir tasarımlarıyla başvuran ve jüri değerlendirmesinden geçen yaratıcı gençler, 5 haftalık hızlandırılmış programa tabi tutuluyor. Girişim Fabrikası’nca verilecek 5 haftalık eğitim programı boyunca iş modeli/ürün geliştirme, yeni bir iş kuruluşu gibi konularda seminer ve çalıştaylara katılacak yaratıcı gençler, ayrıca her hafta kendi alanlarındaki başarılı girişimci / yatırımcılarla bir araya gelerek, iş modellerinin yanı sıra, ürün ve servisleri için de fikir alışverişinde bulunabilecekler.

MasterCard’tan İlk Üçe Maddi Destek

Eğitim programının ardından, projelerini yazarak tekrar juri değerlendirmesine tabi tutulan girişimci adaylarından ilk üçe giren fikir sahipleri, MasterCard tarafından maddi destek alıyor. Program kapsamında birinci seçilen inovatif fikir sahibine 15 bin TL, ikinci seçilen fikir sahibine 10 bin TL, üçüncü seçilen fikir sahibine ise 5 bin TL para ödülü veriliyor.

“MasterCard Innovation Challenge Turkey” inovasyon programına katılmak isteyenlerinwww.innovationchallengeturkey.com web sitesi üzerinden 05 Ocak 2014 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.